här e min o gamle farbrorns:
förrätt
svampsoppa med svampketchup båda gjorda med champinjon, kantarell, portabello o murklor
huvudrätt
linsbiffar serverat med riven zucchini o té-majonnäs (?!?) o stekt spenat med vitlök
efterrätt
chokladmousse med hallongrädde o kiwi
detta e inte skryt
åt en greenburger på max tidigare, det var min nyårsmeny
Ska äta sushi.
Morgonstjärna:
åt en greenburger på max tidigare, det var min nyårsmeny
vill du inte äta ngt mer idag
det får jag inte reda på förrän det läggs framför mig och ska ätas upp
Lövbiff med potatisgratäng och sedan blir det smoothie och massa godis. Duger för mig.
får "your last meal"-vibbar på typ deathrow av sånna här planeringar
Smörgåstårta från Icas egna bageri 😀 Det blir dagens middag.
Som efterrätt har jag köpt en påse jordnötsringar och läsk till det.
förrätt: någon form av räkcocktail (polaren kom hem med 1,5 kg färska räkor så något borde man väl kunna göra av det).
huvudrätt: entrecote stekt i skivor. Köpte 2 kg svensk entrecote i bit... får skiva själva. Murklor på burk har vi hemma, BEA-sås gör vi själva. Frågan är nu som det snackas om - pommes eller klyftpotatis?
efterrätt: någon form av efterrätt med jordgubbar eftersom en av deltagarna just kommit hem med flyg från Spanien och har med sig 3 liter färska jordgubbar.
En av polarna har just kommit hem från Amsterdam med något väldigt trevligt rökbart. Så just nu sitter vi och puffar ren Sativa-Haze.
Undrar hur den här nyårsafton ska utveckla sig?
pad thai.. typ om jag orkar.