reben:
hahahaha ::----)iof vfr tog jag detta som diss du gillade ju den åt min oxo
stek den elr släng den
ja den var skitgod
hur gör man jag har jättemkt linser har aldrig gjort biffar??
amsi:
ja den var skitgodhur gör man jag har jättemkt linser har aldrig gjort biffar??
aha trodde du mena riktig biff
vi körde på typ
3 dl röda linser, 1 lök riven, 2 morötter rivna, 2 vitlöksklyftor, 1 ägg, 1 msk vetemjöl (men jag la till nån msk sen på slutet för den blev lite väl rinnig tkte jag), sen hade vi färsk koriander i vår, salt o peppar o så. vi mixade allt ihop, dfr vår blev rinnig. men är ju god o bara mosa ihop med, blir ju mer tuggmotstånd o så. sen ba stek i olja. finns asmkt recept på Nätet men ah, svårt o få dom att hålla ihop o så men våra funka helt ok.
reben:
aha trodde du mena riktig biffvi körde på typ
3 dl röda linser, 1 lök riven, 2 morötter rivna, 2 vitlöksklyftor, 1 ägg, 1 msk vetemjöl (men jag la till nån msk sen på slutet för den blev lite väl rinnig tkte jag), sen hade vi färsk koriander i vår, salt o peppar o så. vi mixade allt ihop, dfr vår blev rinnig. men är ju god o bara mosa ihop med, blir ju mer tuggmotstånd o så. sen ba stek i olja. finns asmkt recept på Nätet men ah, svårt o få dom att hålla ihop o så men våra funka helt ok.
mm låter gott för dom såg bra ut och så
vi åt creme ninon med gravlaxtoast till förrätt, sen oxfilé med hasselbakspotatis, sparris och svampsås. till efterrätt blev d nougat och hasselnötscheesecake (d1 hade jag gjort)
innan d åt vi snittar, 1 med parmaskinka, mozarella, tomat å basilika å 1 som var 1 chips med löjrom och citronkräm
Kebabtallrik, passar till allt, julafton, påsk som en vanlig torsdagkväll