Aviseringar
Rensa alla

hur ska jag gå tillväga?


subhuman girl:

Ja! Ska blir mitt nya motto.

en annan sån grej som alltid stört mig är folk som känner sig så jävla duktiga som diskar, men aldrig plockar ur diskstället, och således gör det jävligt krångligt för andra personer att diska. de verkar inte fatta problemet med det, och stör sig sedan på att andra diskar mindre än vad de gör, trots att de allt sammantaget gör minst lika mycket. jävla klappträn.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

subhuman girl:
hej, jag har haft en inneboende i ca 2-3 veckor nu. allt fungerar väldigt bra förutom 1 sak.. hon är nämligen värdelös på att diska. hon diskar mer än gärna så hon är väldigt hjälpsam på så vis men det blir liksom inte rent?!

jag har sett hur hon gör och hela processen får mig att vilja spy/gråta. jag brukar skölja av allting någorlunda noggrant, sen tappa upp vatten med diskmedel i diskhon och gå loss med diskborsten, sköljer till sist av. hon gör däremot som så att hon bara kör i proppen, på med vatten (som redan nu är helt grumligt och äckligt), i med diskmedel och sen använder hon disktrasan?

detta har lett till att jag diskar om allting innan jag använder det i köket... inser att detta inte kommer att fungera i längden så nu undrar jag hur ska jag ta upp det här med henne? har ni några tips? ska jag invänta nästa katastrofala "diskning" och ta upp det då?

Ibland e dt värt att investera i maskin.


   
SvaraCitera