Aviseringar
Rensa alla

hur ska jag göra på han? :$


smisk

Gilda:

Ni måste tänka och intressera er för hela kroppen. Vi blir tända på att bli palperade över hela kroppen till mycket större och avgörande utsträckningar än er killar (endast enligt min egna erfarenhet då)

Ju oblygare personen är desto bättre eftersom de kan få för sig att smeka hela kroppen innan de perforerar kärleksmusslan med fingret.

du borde inte använda så stora ord 🙁


   
SvaraCitera
Gilda

smisk:

du borde inte använda så stora ord

Det är inga stora ord.

nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranläggningsmaterielunderhållsuppföljni​ngssystemdiskussionsinläggsförberedelsearbeten

är däremot ett stort ord.


   
SvaraCitera
Flyki

Först: var inte rädd/ nervös. Håll inte i för hårt (fast de kommer du nog inte göra), men tillräckligt hårt för att de ska kännas. jag tycker väl ungefär så här: lika hårt som man kan smeka en gurka (om man håller i hårt går det inte o flytta handen). Upp-ner-upp-ner e väl inte så svårt, sen kan man ju göra olika grejer som att koncentrera sig på toppen.
Sources: mycket erfarenhet.


   
SvaraCitera

Gör precis vad som känns rätt att göra just då. Sex handlar i grunden om känslor och intimitet, inte om förberedelse och träning.


   
SvaraCitera
ETTAN

anonym_person94:

vad och hur ska jag göra då? jag vågade inte göra nåt sist för var rädd att jag skulle göra fel. asså när vi ligger ner i sängen och jag inte kollar precis, om ni fattar vad jag menar. hur ska jag göra på han

Hur? Vad? Runka, suga?

anonym_person94:

ja, jag vill göra så som man brukar göra, typ runka honom men jag vet inte hur man gör, och man ser ju inte det när man ligger under täcket

Vad ska du se? Du kan väl känna?

Gilda:

Det är bara att ta tag i fallosen och enkelt dra upp och ner. Inget speciellt i det.

De flesta killar är förvånansvärt lätt stimulerade. Det räcker med att bara snudda vid den för att de ska bli påtända och sen är det bara att ruska han hur du vill.

[y]


   
SvaraCitera