Aviseringar
Rensa alla

Hur ska jag lita på han igen? 🙁


TheSimpleOne:

Han är mitt liv!

TheSimpleOne:

Gör allt för att börja lita på honom igen!

Snarare tycker jag att det är han som måste "förtjäna" din tillit, och inte tvärtom [shake] För vad det nu än var som han gjorde mot dig, som sårade dig så måste ju han visa att han går att lita på.

Det är en läke-process som han får hjälpa dig igenom, fakiskt. Säger inte att liksom att han ska ringa och bekräfta att han inte dummar sig, men att ni får hitta ett sätt som kan lugna dig. Det kan t.ex. vara genom att ni pratar mycket om det som hade hänt, så du kan bearbeta det som hänt tillsammans med honom och inte helt själv/ensam. FÖr han får ju ta den konsekvensen också, en orolig flickvän att lugna ner.

Det kan ta tid att återfå tilliten i ett förhållande. Men visar han att han vill hjälpa dig och ångrar det han gjort så tror jag att ni tillsammans kan gå vidare med det. Och förhoppningsvis kan ni få det bra igen!

Vad tror du din kille tycker och tänker om det? Han är ju faktiskt "skyldig" och skyldig att att hjälpa till att ta er ut den här svackan! Vad känner du?


   
SvaraCitera

Alltså, det är klart killarna drar till affären och stänger av mobilen som ni håller på. Ska man inte kunna gå någonstans i 2 timmar utan att ni ska riva upp håret, I mean, what the hell!?. Låt dem vara!

Istället för att hålla på att grubbla säg som du tycker istället för att hålla på att vara emo... Om killen verkligen älskar dig så kommer han inte vara med någon annan, så enkelt är det.


   
SvaraCitera

Jag tycker att det låter konstigt. Har han gjort någonting innan, varit otrogen? Att bara vara allmänt orolig verkar skumt. Det känns som om du behöver en anledning. Har han någon jättenära tjejkompis, är han ofta på fest med massa tjejer utan dej... etc. Kom på om det finns någon anledning till det, annars vet jag inte var jag ska säga. Det går väl över eller så passar ni inte?! Ingen aning [confused]


   
SvaraCitera
Huvet

Du får väl se till o pusha upp brösten lite mer, så kanske han hållersig till dig... I en vecka åtminstone. Sånna tjejer som du brukar vara lätta att gå bakom ryggen på.[smile]


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera