Aviseringar
Rensa alla

Hur skulle du mörda någon?


Jag har tänkt ut det här. 🙂 Matförgiftning med spindelskivling. Det är en svamp som är mycket lik trattkantarellen men den är mycket dödlig. Äter man en liten bit så är man död inom några minuter. Så det är väldigt troligt att det ser ut som en olycka eftersom den är så lik kantarellen. Det händer att folk äter den av misstag.

Den svåra biten är skådespeleriet. D.v.s att verka genuint upprörd över det som hänt.


   
SvaraCitera

precis som i serien dexter 


   
SvaraCitera

Run Riot:
Skulle tvinga dem att lyssna på Justin Bieber tills huvudet exploderade på dem. Skadeglädje

En låt och hjärnan rinner ut ur öronen. Två låtar och skallen säger pang Förvirrad


   
SvaraCitera

Skulle bara ta på mig svarta kläder samt en mask å droppa dom 


   
SvaraCitera

Någon? Nä, några!
Jag är inte hundra procent
säker, men jag hade iallafall inte velat skada kropparna för mycket utan hade snarare klätt ut dem till dockor. Efter att ha klätt liken till dockor hade jag hängt upp dem lite snyggt i skogen.


   
SvaraCitera

Jag är ingen mödare eller toterare men jag satte mig ner o tänkte ett tag, sedan gick jag o duscha och då brände jag mig på vattnet och då fick jag iden att jag gör så att den som ska dö då är fastbunden i en stol. Tar på högsta värmen och tillslut så ska hen väl dö. Sen bränner jag ner liket, tar askan och ja vene lägger ut den i 5 olika sjöar/hav hehe, näe men mord är inge bra kids


   
SvaraCitera
Smilen

Strimla huvudet i en kastrull 


   
SvaraCitera
Smilen

En långsam död i alla fall. Mycket glad


   
SvaraCitera

Jag har tänkt på hur jag skulle ha mördat en tjej i skolan som jag hatade. Jag tänkte fixa fram vitt pulver(dödligt) och lägga det i ett litet avlångt rör som sedan skulle legat i min jacka/tröjärm. Sedan i matsalen skulle jag gått fram till hennes bord, sträckt fram armen över hennes mat för att hämta till exempel salt från hennes bord. Då skulle det från min jack ärm rinna ut gift från det lilla röret till hennes mat som hon sedan skulle ätit. Dock så flyttade jag ifrån den skolan men så var min plan iaf. 


   
SvaraCitera

Smartaste sättet för att inte bli caught är väl att smuggla ner ricin i någons drink. Såg det på The Mentalist haha.


   
SvaraCitera

Hеj! Om du vіll hа gratis sex → http://vyx.se/y0p ← dеt finns många tjejer som väntаr på din pеnis і din stаd 🙂 DESS GRATIS


   
SvaraCitera
Sinnie

Om du vill ha hjälp med att mörda någon fråga GV.


   
SvaraCitera