Ge mig en utförlig beskrivning, tack, snälla, och så.
Behöver veta detta.
MVH
Jag vet inte hur det smakar, men det luktar som spya iaf
det är väldigt gott att ha i sallad.
tomater, gurka, permesanost, olivolja, salladsmix, krutonger = extremt gott
soimpolite:
det är väldigt gott att ha i sallad.
tomater, gurka, permesanost, olivolja, salladsmix, krutonger = extremt gott
Även syndigt gott att ha till Carbonnara!
(Äkta receptet på Pasta Carbonnara är ju med bacon/parmesan har jag för mig)
Idiotpod:
Även syndigt gott att ha till Carbonnara!
har inte haft det på det. får väl prova ngn gång 😀 annars brukar jag ha det på vanlig spgatti och köttfärsås. har det på allt lol. älskar parmesan
supergott på spagetti.
Extremt gott.
Asgott
feting götten!
Är ni dumma i huvudet. Jag vill inte veta huruvida det är gott eller ej, jag är ej heller intresserad av vad det lämpar sig bäst att ätas till.
Jag vill veta hur det smakar. Beskriv smaken, för helvete. Aaaaaaaah.
Världens äckligaste ost.
Ögon i en plåthink:
Jag vill veta hur det smakar. Beskriv smaken, för helvete. Aaaaaaaah.
ja altså.. d e jätegot
"Parmesanosten" härstammar från det antika Nordkorea. Det var när Ninjasköldpaddan Parm E San korkade upp en flaska vin som han tänkte "fan, jag älskar spagetti med både herrgårdsost och ketchup, så varför inte hitta på något helt annat?". Parm E San böjde sitt dvärgpumpa-liknande huvud över tallriken och började rufsa om håret ordentligt, varav det föll ner en stor mängd flan från hans skalp ner i den italienska folksjälens nationalrätt. Sedan den dagen har mjäll på pasta varit ett givet tillbehör i alla världens hörn, uppkallat efter pionjären Parm E San.
no idea:
ja altså.. d e jätegot
Avskyr dig innerligt, önskar penetrera ditt huvud med ett järnrör.
Ögon i en plåthink:
Beskriv smaken, för helvete. Aaaaaaaah.
Inte för att jävlas med dig, men det är väl en smaksak. För vissa smakar det spya eller fotsvett och för andra är det bara ytterligare en ost. Trodde aldrig detta om dig.