Aviseringar
Rensa alla

Hur tog ni er första snus/cigarett?


Har aldrig testat snus, men rökte min första cigg hos min brorsas kompis för ungefär ett halvår sedan (går i sjuan, för den delen). De lärde mig hur man röker "snyggt" och fimpar "snyggt" o.s.v. Hostade inget överhuvudtaget [bigsmile] Fick nikotinkick, det var nice. Sedan bjöd en annan av min brorsas kompisar fler gånger. Har typ lagt av nu, dock. Det är inte värt pengarna och alla sjukdomsrisker o.s.v., plus att det inte är särskilt gott [crazy]


   
SvaraCitera
vidde7

Första snuset= Tog en av mamma och höll på att spy. Smaken var fruktansvärd och det stack till i munnen.
Aldrig mer igen!!!
Första ciggen= Fattade inte hur man skulle blåsa...
Totalt onödigt att röka så att jag kommer nog aldrig bli nikotinist!!!!


   
SvaraCitera

Var elva år och tackade först nej, varpå killen som bjöd sa "de märks att du är yngre än X" (min tvillingsyster är 8 minuter äldre än mig). Väl på plats bakom nån random husknut föll jag för grupptrycket och drog några halsbloss, tyckte nicokicken var skitcool etc.

Inte mitt stoltaste minne.


   
SvaraCitera

Första portionssnusen: var fjorton år och på strandfest, lagom berusad av några öl. I mitt inte helt intelligenta tillstånd testade jag, och följde dessutom en kompis råd att "lägga den under tungan och suga på den". Låg sen raklång i sanden och kunde inte ställa mig upp på 20 minuter.

Första baksnusen: Fjorton återigen, och ute i skogen med två vänner en tisdagseftermiddag. Lyssnade på fågelsång och drack öl och jordgubbslikör som nån snott ur sina föräldrars barskåp (en sån där typisk efter skolan-aktivitet alltså). Fick för mig att ta lite snus men fattade inte riktigt det där med att baka en prilla och hade, en korkad millisekund senare, munnen full med sump.

Inte heller jättestolta minnen.


   
SvaraCitera

annoyed:

fattade inte riktigt det där med att baka en prilla och hade, en korkad millisekund senare, munnen full med sump.

Klassiskt något så djävulskt. Man brukar ju av tradition se ut som en hyfsat kretinartad bajsfetischist efter att man tagit sin första lös.


   
SvaraCitera

dazed:

bajsfetischist

indeed


   
SvaraCitera

Var med en kompis som hade ett paket cigaretter och bjöd mig. drog lätta halsbloss i början och jävlar vilken nikokick jag fick, kunde knappt gå och va jätteyr och alla ljud blev starkare o alla färger med.
Underbart var det. Och nu e jag fast vid ett paket om dagen.. 🙁


   
SvaraCitera
Bakric

isola:

Rökte fimpar (ja asäckligt) med en kompis när jag var ca 13 år uppe i ett skogsområde.

Tycker faktiskt inte det är särskilt äckligt om det är "färska" fimpar eller sådana som legat i askkopp och aldrig blivit blöta.
Oavsett vad så är det långt mer hygieniskt än att t.e.x vidröra egyptiska pengar.


   
SvaraCitera

Bakric:

Tycker faktiskt inte det är särskilt äckligt om det är "färska" fimpar eller sådana som legat i askkopp och aldrig blivit blöta.

Fast nu tänkte du ju inte ens på att man inte vet vem som haft dem i käften. [sad]


   
SvaraCitera

rökte första gången i sjuan tror jag eller något när vi satt på en filt med massa kompisar och hade picknick och grillade

snusade första gången på fyllan tror jag


   
SvaraCitera
Bakric

isola:

Fast nu tänkte du ju inte ens på att man inte vet vem som haft dem i käften.

Dels har jag aldrig sett dreglande mongolider röka och dels tror jag det är väldigt få personer med allvarliga fimpöverförbara sjukdomar som röker.
Måste man så måste man.


   
SvaraCitera

Bakric:

och dels tror jag det är väldigt få personer med allvarliga fimpöverförbara sjukdomar som röker.

Räcker med lite blid eller saliv från den fimpen.


   
SvaraCitera

Har inte gjort det än [cool][party]


   
SvaraCitera

Hillbilly:

Hur tog ner första snus eller cigarett?

Har aldrig snusat faktiskt. Har prövat att röka säkert tio gånger, bara för att det ser så jädrans coolt ut. Hostade varje gång och tyckte det smakade skit, tyckte mest det var kul att pröva. Första gången kanske var på nån släktträff när jag var.. 13, 14 kanske? Kommer inte ihåg.


   
SvaraCitera
Bakric

isola:

Räcker med lite blid eller saliv från den fimpen.

Är HIV överförbart via saliv?
Tror dessutom inte folk går runt och gnuggar sina filter i sitt öppna sår. Nej, du behöver inte försöka påvisa att alla rökare har munsår.


   
SvaraCitera