Aviseringar
Rensa alla

Husby kravallerna!


Skulle inte förvåna mig, upplagan på ett aftonblad med en bra bild på en brinnande skola och  "Husby inatt - ett inferno" som rubrik är värd x antal kronor. 


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

Ja just det, några glin i Falun som också försökte dra igång något liknande igår natt, panga en ruta på Willys och tutta eld på en bil. Lite så där halvlyckat om vi vill prata upplopp. Inte mycket för världen men farbror dazed blir imponerad, han som trodde alla ungdomar idag var slöa datornördar utan driv nog att göra något påtagligt.


   
SvaraCitera

Natt och dag: Vi har en demokratisk marknadsekonomi och det lär inte förändras, någonsin.

Var inte löjlig nu, klart det kommer att förändras. Ekonomiska system, likt statsskick t.ex., ändras med tiden och de kommer att fortsätta ändras med tiden. Våran "demokratiska" marknadsekonomi är inte mer än ett par hundra år gammalt, väldig ungt system med andra ord, och det syns redan tydliga brister med det. Finanskrisen 2008 t.ex.

Men du kan ju ändå ge dig själv en poäng. Det är inte troligt att du finns kvar och kan se det ändras. Får nog ge det några hundra år till innan "vi" kommer på ett nytt bristfälligt system som kommer styra hur vi lever.


   
SvaraCitera

Tydligen totalt kaos i Tumba nu :s


   
SvaraCitera

Finns tydligen en motståndsrörelse nu till och med... 


   
SvaraCitera

Och där blev Tumba strömlöst enligt en twitter.


   
SvaraCitera

Åh kasta in lite järnrörsidioter i mixen också, lysande. 


   
SvaraCitera

Sherre: Tydligen totalt kaos i Tumba nu :s

Var 100-talet nazister i Tumba för nån timma sedan och jagade invandrare, tror ett par blev misshandlade. Det verkar visst som att nassarna lyckades provocera fram kaos där med alltså. 


   
SvaraCitera

Simon_Sthlm: Finns tydligen en motståndsrörelse nu till och med...

Det är Svenska Motståndsrörelsen, Förbundet Nationell Ungdom och Svenskarnas Parti. Den samlade nazirörelsen med andra ord. De är ute efter att leka raskrig och spöa skiten ur invandrare. 


   
SvaraCitera
Bakric

Sverige brinner och kaosar lite här och var, men skit i det...
DET SPRINGER JU LÖSA KÄNSLOKALLA DÖDSNAZISTER PÅ GATORNA OCH MISSHANDLAR FÖRORTSBARN MED JÄRNRÖR!!!!!


   
SvaraCitera

Vehnk:

Skulle verkligen dessa bråkmakare representera folket och anta ett fördelaktigt beteende tycker du? Polisen befinner sig där för att stävja oroligheterna och se till att folk får behålla sin trygghet och egendom. Vad är dåligt med det?

de är en del av folket. bra invändning men nej, det är inte konstruktivt att skuldbelägga dessa människor.


   
SvaraCitera

df rqp: det är inte konstruktivt att skuldbelägga dessa människor.

det är väl klart att det är. de måste ta ansvar för sina handlingar som alla andra, oavsett om flera av dem har en bra agenda.


   
SvaraCitera

kebu12: Var inte löjlig nu, klart det kommer att förändras. Ekonomiska system, likt statsskick t.ex., ändras med tiden och de kommer att fortsätta ändras med tiden. Våran "demokratiska" marknadsekonomi är inte mer än ett par hundra år gammalt, väldig ungt system med andra ord, och det syns redan tydliga brister med det. Finanskrisen 2008 t.ex.

Men du kan ju ändå ge dig själv en poäng. Det är inte troligt att du finns kvar och kan se det ändras. Får nog ge det några hundra år till innan "vi" kommer på ett nytt bristfälligt system som kommer styra hur vi lever.

Ja jag uttryckte mig förhastat. Självklart kommer det ekonomiska systemen vidareutvecklas någon gång, men det lär inte ske snart och det är föga troligt att det återgår till kommunistiskt planekonomi.


   
SvaraCitera

Även om jag själv hatar nazister och huliganer är jag lättad över att de är ute och sätter stopp för barbarernas destruktiva framfart, där tydligen extremvänstern "joinat in" i form av AFA.

Om vi har tur så grips ett stort antal nazister, fotbollshuliganer, kriminella invandrare samt AFA-medlemmar i natt.


   
SvaraCitera