Aviseringar
Rensa alla

I gårdagens Demoskop nådde SD 12,2%.


Ämnesstartare

N.W: Nu handlade ju tråden om siffrorna från Demoskop, vilka kommer från ett opinionsinstitut, opinionsinstitut som ständigt underskattar SD. Därför hade du helt fel.

Vi säger så om det får dig att må bättre.

N.W: Sist du anklagade mig för att snacka skit, dvs inte ha grund för mitt påstående, postade jag en lång studie som helt bevisade det jag hade hävdat från början. Då försvann du helt plötsligt från tråden.

Nej, det var du som hade fel från början. Sedan skrev du att du menade något annat och du ändå hade motbevisat mig.

N.W: Jag vet inte hur många gånger detta har hänt. Motdebattör som anklagar mig för lögner, jag postar bevis, motdebattör försvinner, dyker sedan upp i en ny tråd och anklagar mig för samma saker. Dock helt utan att någonsin själva posta bevis på sina egna åsikter.

Den här gången blev det så bisarrt att det till och med var du som började med att påstå felaktiga saker. Sedan motbevisar jag dig.

Såhär säger du alltid oavsett vad det handlar om. "Jag har motbevisat dig, du har fel!", din standardfras. Ganska tröttsamt. Orkar inte bry mig mycket om detta längre.

N.W: Den här gången blev det så bisarrt att det till och med var du som började med att påstå felaktiga saker.

Egentligen inte. Du blev uppenbarligen rejält butthurt av en mening som inte var riktad till dig eller någon här, om meningen var osann borde den vara harmlös men så butthurt som du är, kanske inte så osann.

N.W: Och då kallar du mig för skitsnackare haha. Förstår du? Du hävdar en felaktig sak, jag motbevisar dig, och sedan är det jag som är skitsnackaren.

Som sagt, allt du gör här är att snacka skit. Det är inte bara jag som är medveten om det. De flesta väljer dock att ignorera ditt eviga skitsnack, det borde jag göra också.


   
SvaraCitera