mopsen:
hur smakar det?
Himmelskt.
My dreams are her:
Himmelskt.
men alltså, vad är skillnaden, vad kan man ha till?
Skapa potatisgratäng. 🙁
mopsen:
men alltså, vad är skillnaden, vad kan man ha till?
Kyckling, kalkon, fläskfilé. lamm, nötbiffar, oxfilé, anka, bönsallad, lax osv finns många olika tillbehör.
Knak och brak:
Skapa potatisgratäng. 🙁
det verkar så jobbigt. 🙁
My dreams are her:
Kyckling, kalkon, fläskfilé. lamm, nötbiffar, oxfilé, anka, bönsallad, lax osv finns många olika tillbehör.
sås?
mopsen:
det verkar så jobbigt. 🙁
Har du en skivarmaskin går det snabbt, då är det bara ugnsprocessen som tar tid. Och det är bra, för då kan man göra köttet utan att stressa. Ta den.
mopsen:
sås?
Brunsås, café de paris, örtsås, bearnaisesås, citronsås, det är ju beroende av vilket tillbehör man har.
mopsen:
du är inte skåning ju.
Halv skåning jöe
Knak och brak:
Har du en skivarmaskin går det snabbt, då är det bara ugnsprocessen som tar tid. Och det är bra, för då kan man göra köttet utan att stressa. Ta den.
oj, sant. 🙁 men jag verkari nte ha den kunskapen
My dreams are her:
det är ju beroende av vilket tillbehör man har.
hm, jo, men som sagt, fläskfile, kanske lövbif.
Sebbenen:
Halv skåning jöe
är du? det märks ej
mopsen:
hm, jo, men som sagt, fläskfile, kanske lövbif.
My dreams are her:
café de paris
mopsen:
är du? det märks ej
Haha, vadå :Å?
Förväntar du dig skåningar ska ha några slags bölder eller nåt ? Jag är ba halv!!
Tråden låst på grund av inaktivitet