Aviseringar
Rensa alla

Inget socialt liv


Schism:

Ganska svårt i praktiken.

Gå ut på en random bar o börja prata med folk.

Gå med i en scoutkår, fotbollslag, studiegrupp, bokklubb...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Im not a lemon:

Gå ut på en random bar o börja prata med folk.

Om det är den målgruppen man söker så visst, det kanske funkar.

Im not a lemon:

Gå med i en scoutkår, fotbollslag, studiegrupp, bokklubb...

Sportklubbar inhyser sällan personer över 20 eftersom de huvudsakligen söker unga begåvningar med "utvecklingspotential". Korpen finns visserligen, men här i trakterna är samtliga lag inom de idrotter (innebandy och fotboll) som jag gillar fulltaliga och spelarpoolen används knappt - det enda sättet för mig att komma in i en klubb är genom kontakter, ett moment 22, således.

Har man dessutom en diagnos (som ts skrivit att han har)/är ovan att träffa människor/ogillar det sociala spelet försvåras ju situationen ytterligare.

Å andra sidan har ts nämnt att han spelade i band så den biten kanske han kan ta tag i igen - beroende på var han bor förstås eftersom utbudet varierar.


   
SvaraCitera

Schism:

Korpen finns visserligen, men här i trakterna är samtliga lag inom de idrotter (innebandy och fotboll) som jag gillar fulltaliga och spelarpoolen används knappt - det enda sättet för mig att komma in i en klubb är genom kontakter

Men, bara gå o hitta en fotbollsplan med folk som spelar (finns faktiskt amatörer som spelar bara för det är skoj) och fråga om du får vara med. Om dom säger nej är det ändå inte några du vill känna.


   
SvaraCitera