Aviseringar
Rensa alla

Inte lätt med kärleken


Ämnesstartare

Hejsan, jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag går i samma klass som en kille som jag gillar, allt börja med att vi börja plötsligt vara jättemycket i skolan och vi var efter skolan och vi prata i lur i timmar, jag kom förre hans flickvän på bff listan på snapchat och allt kändes WOW men allt fler börja fatta att jag gilla han, människor fråga om vi var på G och så vidare, alla trodde väll att det fanns ett hopp, när jag berättade för han i fredags blev han typ iskall, han skicka inget, jo ett meddelande som stod att han inte är sån och det kommer ej bli något. Han igga mig hela tiden och till slut fråga jag han om vi kan vara vänner och så men han har inte ens sagt hej eller ens kollat på mitt håll... Vad ska jag göra


   
Citera
sies
 sies

Du kan berätta för honom att det borde ju inte vara ett problem att du gillar honom och ändå vara vänner. Kärlek är oundviklig ibland och är inte alltid heller gemensam ifall han bara ser dig som en bra vän. 

Men om du är en bra vän tillbaka så måste du förstå att om du gå för långt med honom är det extremt oschysst, hur mycket du än vill. Han kanske inte heller säger ifrån direkt men han kommer garanterat känna stor ångest ifall något hände.

Det gäller att vara förståndig och leva i stunden. Känn inte heller att det kommer bli ett problem för dig, med tiden kanske du faller ifrån honom och finner kärlek i någon annan. Det kanske inte kommer kännas likadant, men kärlek är inte heller likadant med alla man är kära i. 


   
SvaraCitera