internet:
hur rostar man sojabönor och vilket är det bästa sättet att servera dem?
finns det andra bra sätt att tillaga sojabönor?
dzjugasjvili:
finns det andra bra sätt att tillaga sojabönor?
blötläggning plus kokning.
kärleksmums:
blötläggning plus kokning.
det blir inte jättegott tycker jag.
dzjugasjvili:
det blir inte jättegott tycker jag.
å, okej. men..
dzjugasjvili:
hur rostar man sojabönor och vilket är det bästa sättet att servera dem?
"Så här rostar du sojabönor själv:
Lägg bönorna i blöt och koka dem enligt förpackningen. Rosta bönorna i 200 grader, 10-15 minuter, tills de har fått lite färg och känns torra. Ta ut och salta.
Rostade sojabönor är goda att strö över sallad." - http://www.salongk.se
kärleksmums:
"Så här rostar du sojabönor själv:
oh, tack.
dzjugasjvili:
hur rostar man sojabönor och vilket är det bästa sättet att servera dem?
kärleksmums:
"Så här rostar du sojabönor själv:
Lägg bönorna i blöt och koka dem enligt förpackningen. Rosta bönorna i 200 grader, 10-15 minuter, tills de har fått lite färg och känns torra. Ta ut och salta.
Rostade sojabönor är goda att strö över sallad." - http://www.salongk.se
brukar köpa färdigrostade för jag är lat.
dzjugasjvili:
finns det andra bra sätt att tillaga sojabönor?
kärleksmums:
blötläggning plus kokning.
det är grunden till i princip allt man kan göra med sojabönor (kanske säger för mycket nu, har absolut ingen koll på hur man gör egen tofu t.e.x.) men gör en god gryta eller sådär. min personliga erfarenhet är att sojabönan inte är så jätteogd att äta som den är, ifall den inte är kvar i sin sida. finns gröna sojabönor att köpa i frysdisken hos ica, de är goda som de är t.e.x.
tack för att du riktade tråden till mig och bara mig, är: rörd.
Sojabönor är ganska tråkiga, men de funkar i sallader och sånt också. Rostade är goda, dock. Men de är så helvetiskt torra och mjöliga, så man får bunkra upp med vätska om man planerar äta mer än en näve som snacks.
internet:
finns gröna sojabönor att köpa i frysdisken hos ica, de är goda som de är
(!!!)
Penstrokes:
r är ganska tråkig
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=138149&page=3&words=sojab%F6nor#4706604
i sama gtråd har d skribit att det är favoritböna
ta inte illa upp men vissa kan bkliv för vieraade
internet:
tack för att du riktade tråden till mig och bara mig, är: rörd.
du är vegangurun nr 1. mest för att du verkar ha liknande smak som jag.
internet:
det är grunden till i princip allt man kan göra med sojabönor (kanske säger för mycket nu, har absolut ingen koll på hur man gör egen tofu t.e.x.) men gör en god gryta eller sådär.
okej, får väl ge dem ett nytt försök. kanske curry den här gången.
aspie:
i sama gtråd har d skribit att det är favoritböna
Det är min favoritböna pga. sin proteinhalt och pga. alla underbara produkter som gör göra utav dem (sojakött, tofu... sojakött, tofu!!). Men bara bönorna, rakt upp och ner, är ganska tråkiga.
aspie:
ta inte illa upp men vissa kan bkliv för vieraade
du är 1 beser wiser seriösly
är besvicken trode inte "d" om dig
Penstrokes:
sojakött, tofu... sojakött, tofu!!
blä.
baljväxter äger alla konstiga produkter! orka ost av soja, då äter jag hellre löpefri ost.
fast jag är iofs inte vegan.
sojakött fick jag kväljningar av, men jag gillar inte den vanliga köttkonsistensen heller.
Penstrokes:
Det är min favoritböna pga. sin proteinhalt och pga. alla underbara produkter som gör göra utav dem (sojakött, tofu... sojakött, tofu!!). Men bara bönorna, rakt upp och ner, är ganska tråkiga.
he
Penstrokes:
du är 1 beser wiser seriösly
är besvicken trode inte "d" om dig
sory jag är nyburger jag ska bli bätter i framtiden
dzjugasjvili:
du är vegangurun nr 1. mest för att du verkar ha liknande smak som jag.
tack: blir mer rörd!
dzjugasjvili:
okej, får väl ge dem ett nytt försök. kanske curry den här gången.
ha i lite röda linser med, alltid gött ihop med curry.
dzjugasjvili:
orka ost av soja, då äter jag hellre löpefri ost.
går att göra supergod ricotta av tofu t.e.x. !!!
hur smakar det