Aviseringar
Rensa alla

Islam är ett hot mot männskligheten.


Lowkey13:

Jag ber dig, Du vet inte ens vad Sharia lagen är, gör alla en tjänst och kryp ut från hålet du gömmer dig i, gå ut, träffa en muslim, säg hej och om han försöker döda dig, så håller jag med dig och drar först av alla från detta land.. Gå till ett moské och fråga hur det går till med Sharia och min religion istället för att kritisera det för något du har 0 koll på.. Jag kom till detta land för att mitt hem blev taget av VÄSTERLÄNDSKA människor (inte några muslimer), Det är inte vi muslimer som sponsrar etnisk rensning snarare Sverige (med att ge Israel all cash för vapen osvosv) Så nu har du mig här, vad ska du göra åt saken?Shoutout till Myksa, att du ORKAR att diskutera med hjärndöda människor som inte vågar studera något de inte förstår... PEACE OUT, FREE PALESTINE <3

[y]

Bra sagt bror, dessa människor kan du hitta på flashback.


   
SvaraCitera

JoElite:

Det är det vi gör -.- vi dödar inte folk som har annorlunda religioner, tillskillnad ifrån östern!Vilken borde ta över världen?Dom som gör såhär eller dom som accepterar folk för dom dom är..Förutom om dom folken inte accepterar andra för vilka dom e..

Ta videon o stoppa den i din rövhål jävla pajas! [tired]


   
SvaraCitera

n00bhunter:

Ta videon o stoppa den i din rövhål jävla pajas!

bra sagt [party]

Historien:

Dom som är för islam ska vi tamejfan inte välkomna. - Dom ska ha en spark i häcken. Dom som redan är här ska i möjligaste mån ut.

käft [tired]


   
SvaraCitera

Wääh, den fria viljan är också ett hot mot mänskligheten! [y]

Dold text: Att misshandla språk är också ett hot mot "MÄNNSKLIGHETEN"...


   
SvaraCitera