Aviseringar
Rensa alla

Israel går in i Gaza! (känsliga bilder)


Konflikten sammanfattad i en bild?

Inbäddad bildlänk


   
SvaraCitera

Knekten: Hamas hade med största sannolikhet vapen eller folk i skolorna.

Vapen som, om de nu existerade, statistiskt sett hade dödat typ vadå... noll israeler? Inte första gången IDF bombar FN-byggnader heller, för det ändamålet har det till och med använts fosforbomber. Hamas agerar totalt irrationellt och förvärrar läget enormt, men du kan väl inte på allvar försvara Israels angrepp? Det är rätt uppenbart att Israel vill decimera den palestinska befolkningen, så att det över huvud taget inte föds några fler potentiella Hamas-anhängare.


   
SvaraCitera

N.W: Konflikten sammanfattad i en bild?

För att den ska vara verklighetstrogen så måste den israeliske soldaten förstoras typ 1000 gånger och rikta sitt vapen direkt mot barnvagnen.


   
SvaraCitera

Det finns inga bevis på "människoskölds"-teorin. Enligt västerländska läkare som jobbar i gaza så har två av dessa tusen som har skadats varit aktiva i hamas. Många småbarnsfamiljer som har 0 att göra med konflikten har drabbats.

Så var vänligen sluta vara så vidriga. 


   
SvaraCitera

Knekten: Hamas hade med största sannolikhet vapen eller folk i skolorna.

Totalt hela sex skolor har bombarderats eller granatbeskjutits, varav två alltså är FN-skolor. IDF har inte gett någon förklaring och enligt FN utgjorde de inga militära mål.

http://www.svt.se/nyheter/varlden/fn-inga-militara-mal-i-gaza-skolorna

Så... på vilka grunder kan man hävda att Hamas med störta sannolikhet hade vapen eller folk i skolorna? Och även om de hade haft det - hur i hela helvetet rättfärdigar det dödandet av oskyldiga människor?


   
SvaraCitera

kan inte Turkiet gå in i israel snart, kriget är behövligt 


   
SvaraCitera

11933399_587119578097256_737229856527446


   
SvaraCitera