Aviseringar
Rensa alla

jag är trött på att alla låtsas


Ämnesstartare

Jag känner med dig. Så jävla mycket. Vet att det kanske inte är till nån tröst, men glöm inte bort att du aldrig är ensam. 🙁 <3


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

När jag gick i skolan hade alla mina klasskamrater som jag hängde med byxor med bajskorvsmönster (metafor) det var kärlek. Vilket gäng vi var.

Hoppas du hittar detsamma. Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fuck them! (inte bokstavligt dock) Såna människor står inte för någonting utan är härmapor och vajar med vinden vart den än blåser. Orka bry sig om de.  


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ja. Ibland hamnar man på såna ställen typ skolor och arbetsplatser där alla är idioter. Det suger rätt så hårt. Man får försöka hitta någon som inte är en idiot eller så får man helt enkelt sitta och hata alla medan man är där och umgås med vettigare individer på fritiden.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Finns så hemskt mycket sådana människor, "politiska och djupa och feministiska och svarta och svåra på ett vackert sätt". Det är en trend, typ. Hade en vänskapskrets på typ tjugo personer som allihop blev sånna med tiden, och har boksavligt talat sagt upp kontakten med dem allihop. Jag skulle väl rekommendera att en gör så, tar avstånd från alla falska, det är skönt. Men ja, då får en väl kunna klara av ensamhet också.


   
SvaraCitera