Aviseringar
Rensa alla

Jag tror jag hatar kvinnor.


mynona: gott självförtroende har jag aldrig påstått att jag har.

mynona: Själv var jag född med en bra självsäkerhet

Jag likställer självsäkerhet med självförtroende, är de inte synonymer?


   
SvaraCitera
mynona

Razor:

Jag förstår inte. Om man älskar sig själv och dessutom har bra självförtroende, hur kan man tillåta sig att sjunka så djupt ner i dåligt mående? Jag förstår sorg och sorgeperiod, men depression är en annan sak. Då har man även förlorat en del av en själv och då kan inte självkänslan vara intakt.

Den frågan kan jag inte svara på utan att avslöja varför jag mår dåligt. Jag tycker inte om hur mitt liv ser ut, men jag har tyvärr inte möjligheten att förändra de omständigheter som plågar mig. Jag sade ju att jag hade dåligt självförtroende, förresten. Jag har bra självkänsla men dåligt självförtroende. 


   
SvaraCitera

mynona: Jag tycker inte om hur mitt liv ser ut, men jag har tyvärr inte möjligheten att förändra de omständigheter som plågar mig.

Okej, då förstår jag mer.


   
SvaraCitera

saqua: jag är 19 och oskuld. jag har alldrig haft någon tjej. De pratar alldrig med mig de ignorerar mig alltid.
De kollar inte ens på mig. Det är som att jag inte finns. Sedan så gnäller de hella tiden om hur synd det är om dem. De är förtryckta hella tiden buhu. De ligger alltid med douchbagsen men oss killar som är snälla ignoreras alltid.
Jag tror jag hatar kvinnor. Någon som känner likadant?

Jag förstår hur du känner, förstår du varför du fått så många motreaktioner?

Skaffa dopamin på nåt annat sätt, det är inge fel på vara oskuld och eller aldrig haft någon tjej. 

Börja hälsa och ta allt med små steg. Men att som sagt bara vilja bli sedd av tjejer för att ha sex. Är du säker på att det inte är så bland killar också att de aldrig pratar med dig och ignorerar dig, har du många kompisar?

Har du dåligt självtroende, för då förändras svaret helt, börja kampsport, börja träna det är vetenskapligt bevisat att det ökar självförtroendet, du mår bättre och kommer inte hitta någon anledning att vara rädd, börja prata med killar och tjejer.

Annars kan du utmana dig själv i sociala sammanhang, små steg i taget, första målet kan vara att våga hälsa och så vidare och så vidare. För som sagt det är inge fel på att vara oskuld, du måste bara våga prata mer som jag förstått det ifrån att ha läst mellan raderna. För närhet kan du få på annat plan i form av tex vänner. Dopamin där är sex sjukt överskattat, träning är bättre, weed! 


   
SvaraCitera
mynona

Razor:

Jag likställer självsäkerhet med självförtroende, är de inte synonymer?

Nej. Självkänsla= Tycka om sig själv. Självförtroende=ha tilltro till sin förmåga, dvs bedöma att ens resurser/förmågor är tillräkliga för vad man vill uppnå. 


   
SvaraCitera
mynona

Razor:

Jag likställer självsäkerhet med självförtroende, är de inte synonymer?

Aahhh, bra påpekande, tror jag blandade ihop begreppen: har bra självkänsla, dåligt självförtroende...vad gäller självsäkerhet är det nog mest att beteende som ger andra intryck av att man har något av de två sakerna...vet inte hur självsäker jag ger intryck att vara, men pga mitt kroppsspråk antar jag att jag beter mig självsäkert, men det är en gissning


   
SvaraCitera

Vardagshjälten: Jag förstår hur du känner, förstår du varför du fått så många motreaktioner?

Skaffa dopamin på nåt annat sätt, det är inge fel på vara oskuld och eller aldrig haft någon tjej.

Börja hälsa och ta allt med små steg. Men att som sagt bara vilja bli sedd av tjejer för att ha sex. Är du säker på att det inte är så bland killar också att de aldrig pratar med dig och ignorerar dig, har du många kompisar?

Har du dåligt självtroende, för då förändras svaret helt, börja kampsport, börja träna det är vetenskapligt bevisat att det ökar självförtroendet, du mår bättre och kommer inte hitta någon anledning att vara rädd, börja prata med killar och tjejer.

Annars kan du utmana dig själv i sociala sammanhang, små steg i taget, första målet kan vara att våga hälsa och så vidare och så vidare. För som sagt det är inge fel på att vara oskuld, du måste bara våga prata mer som jag förstått det ifrån att ha läst mellan raderna. För närhet kan du få på annat plan i form av tex vänner. Dopamin där är sex sjukt överskattat, träning är bättre, weed!

+1 Äntligen någon som försöker hjälpa honom istället för att bara döma och klaga. Tumme upp


   
SvaraCitera