Aviseringar
Rensa alla

Jimmie presenterar delar av SD´s arbetsmarknadspolitik och kriminalpolitik


Jag har sagt det förut men vill bara klargöra det igen, här också:
Jag förstår varför vissa röstar på SD, men snälla, informera de ORASISTISKA partierna om era åsikter ifall ni är missnöjda med invandringpolitiken och segregeringen i stället. Gå inte bakom ryggen på dem och rösta på något som kan förstöra vårt lands ekonomi genom att inte stödja internationella samarbeten, som EU.
BORT MED SD!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

McLuver:

Tror att Jimmie Åkesson själv förstärker den bilden när han säger att "Muslimer är det största hotet mot Sverige", samt SDU-ungdomar som sitter och sjunger nazistiska kampsånger på färjor.

Jimmi Åkesson har aldrig sagt så, Jimmie valde "Det svenska samhället måste sluta anpassa sig till Islam" som rubrik, men AB ändrade för att vara mer sensationalistisk och smutskasta SD. Sverigedemokraterna har aldrig sjungt nazistiska kampsånger på färjor, de sjöng en ironisk snapsvisa om utredningen av mordet på Olof Palme och det bad Jimmie Åkesson om ursäkt för i SVT.

elinordahlberg:

Gå inte bakom ryggen på dem och rösta på något som kan förstöra vårt lands ekonomi genom att inte stödja internationella samarbeten, som EU.
BORT MED SD!

Vadå gå bakom ryggen? Lever vi i en demokrati eller vadå? Sverigedemokraternas röstare vill ha begränsad invandring - alla andra partier vill ha massinvandring. EU är ett överstatligt, odemokratiskt skitprojekt som vi aldrig borde ha gått med i.


   
SvaraCitera

Nortexius:

Vadå gå bakom ryggen? Lever vi i en demokrati eller vadå?

Jag menar att vi går bakom ryggen på demokratin. Sverigedemokraterna är inte demokratiska. För att vara demokratisk krävs det att man tycker att alla är lika värda. Och det gör inte SD, de skyller problemen på muslimer.
Och nej, EU är inte ett "skitprojekt", varför tror du de största partierna vill vara med där? Jag kan inte förstå att folk fortfarande inte har accepterat; utan EU är vi ingenting. Ett litet skitland som ingen skulle lyssna på. När vi gick med i EU bildade vi ett samarbete, så att vi står högre upp mot resten av världen. Vi borde gått med i EMU också för länge sedan. Nästa finanskris är det vår tur att kollapsa precis som Island. Små valutor (utan olja) klarar sig inte längre.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

elinordahlberg:

Jag menar att vi går bakom ryggen på demokratin. Sverigedemokraterna är inte demokratiska.

Men däremot ska man stödja EU? Sverigedemokraterna må ha odemokratiska värderingar, men EU är odemokratiskt i hela systemet, och praktiserandet.

elinordahlberg:

varför tror du de största partierna vill vara med där?

Därför att de största partierna är intresserade av makt, inte av folkmakt. Som vanligt springer de sina egna och storkapitalets ärenden.


   
SvaraCitera

Stringburka:

elinordahlberg: varför tror du de största partierna vill vara med där?

Därför att de största partierna är intresserade av makt, inte av folkmakt. Som vanligt springer de sina egna och storkapitalets ärenden

Nej, för att det gynnar Sverige. Många politiker vill vad som är bäst för sitt land, och det är EU. Du kanske inte har märkt det men människan har upptäckt att de tjänar på att samarbeta. Men du kan ju flytta till mars och ta hand om dig själv och där, lovar jag, kommer ingen ha "makt" över dig.


   
SvaraCitera
Exner

The_gunslinger:

När det kommer ett parti som förespråkar låga skatter, begränsad invandring, hårdare tag mot kriminalitet, mer fokus på kunskap och skola så får det partiet min röst.

Ny Demokrati var ett sådant.

Anarkandi:

Pallar inte, var inte så säker på min sak ändå, men sverige är visserligen bra på arbetskraftsinvandring, men vi suger på att ge ut flyktingtillstånd. Pakistan är mycket bättre än vi. [smile]

Sverige tar i princip inte emot arbetskraftinvandring - där emot asylsökande i ordets vidaste bemärkelse.

[mad]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Exner:

Ny Demokrati var ett sådant.

och FRP i Norge [sad]

http://sv.wikipedia.org/wiki/Fremskrittspartiet


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

elinordahlberg:

Nej, för att det gynnar Sverige. Många politiker vill vad som är bäst för sitt land, och det är EU. Du kanske inte har märkt det men människan har upptäckt att de tjänar på att samarbeta.

Det gynnar svenska maktmän, ja. De med makt vill gynna de med makt.
Jag tror på samarbete, inte på odemokratiska hierarkier. Och nyss handlade det väl om vad som fungerade demokratiskt och inte, inte vad som var bäst för Sverige? Din kritik mot SD baserade sig på att de var odemokratiska, inte att de inte var det bästa alternativet för Sverige.

EU handlar om att gynna storkapitalet, oavsett vilket land det kommer ifrån. Det underminerar arbetarrätt, yttrandefrihet och demokrati och ger istället ökade chanser för stora företag.


   
SvaraCitera
Jucka

Better Than Average:

Jag sticker till land of the free, som politisk flykting. Sen ska jag uppmunta home to the brave att befria Sverige med några tusen ton klusterbomber.

berätta också om hur hemskt vi har det här i Sverige och vilken socialistisk mardröm vi lever [zzz]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera