Aviseringar
Rensa alla

Justin Bieber; Varför hatar man honom? Killen är ju grym!


Ämnesstartare

Dräparen:

tycker han är skitbra, både före och efter jag såg never say never. vår generations michael jackson, fast bättre!

Jag ser det lite på det sättet med 😀 haha


   
SvaraCitera

patrick bateman:

folk är mer arga för att han har en sån jävla tur

Dvs, avundsjuka.


   
SvaraCitera

ankzor:

Dvs, avundsjuka.

du ar avundsjuk


   
SvaraCitera
Fremmy

Respektera artisten, bränn låtarna på bål.


   
SvaraCitera

Att hata är ett ganska starkt ord (som vissa andra redan sagt). Skulle nog kunna säga att de jag hatar gällande detta är skivbolagen och liknande, och Bieber är den jag bara ogillar[wink] Anledningen är att killen inte ens är en riktig artist/musiker. Precis som allt annat mainstreamskit nu för tiden stjäl man färdiga beats och musikloopar från olika program och skriver inte sina egna texter. Det enda han gör är går upp på scenen som en duktig liten hjärntvättad unge, trollbinder ett par miljoner 14-åriga flickor och sen är han set for life. Musiken är inte äkta och framförallt, han är inte äkta som artist/musiker.

Det är det jag ogillar med honom. Samt att han verkar vara lite åt extremisthållet inom kristendomen. Kanske inte så att han startar ett korståg så fort han ser en muslim men gällande hans tankesätt och liknande.

Fremmy:

Respektera artisten, bränn låtarna på bål.

Heer heer!


   
SvaraCitera

Dräparen:

tycker han är skitbra, både före och efter jag såg never say never.

vår generations michael jackson, fast bättre!

1296326533840.jpg


   
SvaraCitera
Woho
 Woho

Jag skall fatta mig kort då jag tänkt att spela leage of legends nu. Personligen hatar jag inte bieber, snarare ogillar och stör jag mig på honom. Anledningen till det är att jag helt enkelt ogillar skitmusiken han producerar. Baby är ungefär lika musikaliskt skicklig som något man åstadkommer i mellanstadiet. Han förtjänar helt enkelt inte att tjäna så mycket pengar som han gör på den musiken han producerar, och det är därför jag ogillar honom. Mvh.


   
SvaraCitera

En tjej i min klass som gillar honom är mobbad .

och det är ganska enkelt att hata honom.
han är också mobbad i min klass [bigsmile]


   
SvaraCitera

Asså helt seriöst. varför ger inte folk bara upp?? här är en kändis precis som alla andra! visst jag hatar han totalt. men vafan ska man tjafsa om det? han är världens mest hatade kändis! lev med det. vill ni tycka om han gör det. men ni som inte tycker om han. gå till dom ni tycker om istället för att tjafsa om han e bra eller inte. fattar ni inte att han bara blir mer känd ju mer ni snackar om han. jag läste i en tråd tidigare där en kille påstod att han skulle bli större än michael jackson. inte en chans att han kan bli. men om ni håller på att tjafsa om vem som är bäst så kommer alla tillslut att veta vem han är för att han är så jävla hatad av vissa och resten älskar han!. han är världens mest hatade kändis. hoppas ni nöjer er med det. och JA JAG HAR BEVIS!


   
SvaraCitera

andlin103:

Asså helt seriöst. varför ger inte folk bara upp??

Varför ge upp? Är det på något sätt olagligt att diskutera ett ämne? Att ha en åsikt som man vill uttrycka eller ett tyckande/en mening man vill dela med sig av? Hursomhelst, det hade varit ganska kul att se någon form utav bevis på att han är världens mest hatade kändis! Inte för att gillar honom men det hade varit kul att visa för dem som gör. Länka så är du snäll!


   
SvaraCitera

briljant


   
SvaraCitera

Varför kan inte folk hacka på något som verkligen är överskattat och som faktiskt av många ses som kvalitétsmusik, jag tänker på "rock"band så som Coldplay och Kent. Där har ni den verkliga fienden, Bieber är så uppenbart dålig och plastig att det inte behövs på samma vis.


   
SvaraCitera

GreenAnonymousMan:

Länka så är du snäll!

Finns ingen länk till det. men du kan ju kolla alla videos på youtube som har med musik och göra. alltid finns det en kommentar där det står '' Much better than Justin Bieber '' eller något liknande. lovar dig. och allt snack man hör överallt att han är så o omtyckt.. [rolleyes]


   
SvaraCitera

Jag gillar inte Bieber, men jag hatar honom absolut inte. Han sjunger 100000 gånger bättre än vad jag gör och någonsin kommer göra.


   
SvaraCitera