Aviseringar
Rensa alla

Kände mig påverkad efter sex. Många frågor!


Ämnesstartare

Jag å min kille har sex nästan varje kväll å vi har varit tsm i 3 månader, det har alltid varit normalt skönt oså.
Men för 2-3 dagar sedan kändes det ovanligt skönt då vi gjorde det inne på en toalett pga att vi var bortresta, men jag tänkte inte så mycket på det.
Dagen efter det hade vi sex igen, å det var oxå lite ovanligt skönt.
Men igår när vi kom hem så var det extremt skönt, vi båda sa att det var ovanligt skönt å vi båda kände att det är extremt stor skillnad, vi har aldrig känt något liknande.
Tror vi höll på i 30-45 i minuter å vi båda var i chock efteråt, men mest jag, jag kände mig helt galen. Min pojkvän sa att jag hade fått nån dopamin skit å sa att man kan känna sig ovanligt glad, var rejält flummig å skrattade åt allt. Eftersom min pojkvän en gång i tiden tog droger så beskrev han hur extacy kändes å precis så som han beskrev det kändes det som.  Jag var ju helt knäpp i huvudet, ville upp å dansa å skit, men sen stensomna jag när jag väl skulle sova. Men vi undrar hur det kunde bli så otroligt skönt bara sådär? Hur gör man för att uppleva detta fler gånger, man vill ju att det ska hända flera gånger. Varför var det så ovanligt skönt att jag fick dopamin? Har på senaste tiden känt mig mera kvinnlig, har dessutom varit väldigt öm i brösten. Kan det vara så att jag börjar få mera kvinnliga hormoner som gör att det har varit ovanligt skönt det senaste? Fick ju bröst när jag var 13-14 så dom växte ju lite, sen stannade det typ å nu har dom blivit större på bara ca 2 veckor. Kan det vara så? Eller hur fan hände detta, vill ju att det alltid ska vara såhär skönt. Jag är fortfarande chockad å allt, mitt livs sex har jag upplevt. 


   
Citera