Aviseringar
Rensa alla

Känner kärleken i Hässelby


acadi, du är väldigt naiv om vad som gäller invandring o flykting politik. men vänta bara tills imperiet USA blir besegrat och hela väst världen blir styrd av Kina DÅ blir det vi som måste fly landet! kanske du kommer förstå hur svårt det faktist är!! att leva i ett land där demokrati och yttrandefrihet inte är en självklarhet,kanske kommer du att förstå hur svårt det är att leva i extrem fattigdom kanske du t.om kommer uppleva det starka behovet av frigörelse.
bara en liten åsikt:
om en invandrare idag i sverige begår ett brott och blir upptäckt då ska inte han/hon utvisas eller sättas i fängelse på livstid eller dylikt,utan brottslingen ska få hjälp att bli intigrerad i det svenska samhället för att komma in på den rätta banan igen. långa omänskliga straff leder bara till hat.


   
SvaraCitera
acadi

Ax31 XD:

DÅ blir det vi som måste fly landet!

Till skillnad från de fegisar som flyr striden tar jag den. Jag överger inte mitt land. Tänk alla Irakier som väller in i Sverige. Deras land är ockuperat och ligger i ruiner. Vad gör de? Slåss för sitt land? Engagerar sig politiskt? Bygger upp sina samhällen igen? Nej de flyttar till Sverige och lever på bidrag. Tänk om de unga i Egypten flyttade hit. Då hade de haft Mubarak.

I Rom så hade en tiondel av dessa avrättats och resten bestraffas.

De som har det svårt är de Irakier som ställer sig upp och försvarar Irak mot världens genom tidernas starkaste armé. De har de svårt och de ska ha all respekt.

Ax31 XD:

räkna i procent så fattar du nog hur få flyktingar det faktist är som blir tjuvar!

Ja i Syd Afrika är det bara 25% av männen som är våldtäktsmän och i USA har bara 33% av alla svarta män suttit i fängelse.

Ax31 XD:

ja det är nog svårare än va DU tror iaf!!

Det är därför man inte ska använda passet på krogen. När man har supit bort passet måste man resa med suspekta resebyråer. Om de hade behållit det kunde de flugit med ett vanligt flygbolag.


   
SvaraCitera

acadi:

Till skillnad från de fegisar som flyr striden tar jag den. Jag överger inte mitt land. Tänk alla Irakier som väller in i Sverige. Deras land är ockuperat och ligger i ruiner. Vad gör de? Slåss för sitt land? Engagerar sig politiskt? Bygger upp sina samhällen igen?

vad i helvete vet du om det !! de irakier som har flytt har gjort ett tydligt beslut dem vill inte bli förtryckta,dem vill inte bli sönder bombade av nån galen islamitiska fundementalist är inte det förståligt tycker du då att dem flyr???

du värkar just nu värkligen vara en riktig nazist i mina ögon. synd värkligen synd:( för det är sånna som du som leder denna världen ner i fördärvet[sad] med fördomar,hat,enkla lösningar(som inte funkar)

som svar på denna hemska nationalism kan jag bara säga en sak.

LÄNGE LEVE VÄRLDEN,SOLIDARITETEN,RÄTTVISAN,SANNINGEN OCH REVOLUTIONEN!!


   
SvaraCitera
acadi

Ax31 XD:

de irakier som har flytt har gjort ett tydligt beslut dem vill inte bli förtryckta,dem vill inte bli sönder bombade av nån galen islamitiska fundementalist är inte det förståligt tycker du då att dem flyr???

Nej de flydde. Medan de riktiga männen kämpade och gjorde stordåd så sprang dessa fjollor som små barn. De är en skam för Irak och ett hån mot alla de hjältar som tog striden.

De gjorde ingenting för att stoppa förtryck. De lät sitt land förtryckas och valde den enkla vägen ut. De ansträngde sig för att slippa kämpa.

Ax31 XD:

LÄNGE LEVE VÄRLDEN,SOLIDARITETEN,RÄTTVISAN,SANNINGEN OCH REVOLUTIONEN!!

Ja länge leve kulturrevolutionen! Låt oss återuprätta Sovjet!!

Men åter till Hässelby. Det som händer där är sjukt. Ett tryggt område som byggdes för att ge vanliga familjer en plats att bo på har förvandlats till ett otryggt område fullt av våld, droger och gäng. Någonting måste göras.


   
SvaraCitera

sovjet var ett sjukt land ett land jag inte hade gillat men soviets grund id´e var jätte bra synd bara att den blev förstörd av korruption och makt missbruk.[cry]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

de verkar lugnt nu iaf.. eller så är e bara jag som inte varit ute så mycket åt det hållet


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jo då ganska lugnt men såg en mysko man, trodde han skulle våldta barnen som spelade fotboll


   
SvaraCitera

Vi i Nordisk Ungdom var ute i Hässelby i samband med kravallerna i London för att försöka få upp ögonen på folk innan det går lika långt här som det har gått där.

[cute]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ågu får hemlängtan


   
SvaraCitera