Aviseringar
Rensa alla

Kärleksdrama?


Ämnesstartare

Hej!
Min pojkvän och jag har varit tillsammans ett väldigt långt tag nu, men då hans familj nog inte tillåter att vi är det (annan kultur + en till sak jag inte har anledning att nämna här) så går båda med vetskapen att det en dag kan ta slut.

Vi är väldigt seriösa i förhållandet och ett slut skulle krossa oss båda. Därför vill han nu vi tar en "paus" och är från varandra så lång tid som det behövs för att vi ska må bra och leva lyckligt utan varandra. Sen vill han vi går tillbaks och är tillsammans tills det Måste ta slut.

Tycker det här är ett väldigt korkat resonemang, då leva bra utan personen = kommit över? Vad ska vi då med varandra till? Detta hade han dock inte tänkt på, han medger att risken finns men tycker det är bra med en förberedande paus iaf.

Det tycker verkligen inte jag, men vill självklart inte sabba vårt ovanligt bra förhållande.

Tips på vad man kan säga till honom? Vad tycker ni om hela grejen, hade ni gått med på det? Vad hade ni gjort? Tack!


   
Citera

Han verkar dum, alternativt att han inte delar din syn på ert bra förhållande


   
SvaraCitera

ja fattar inte. Varför vill han ta en paus så att ni skall bli lyckliga utan varandra för att sedan gå tillbaka till varandra igen? Det tycker jag är ett väldigt konstigt resonemang. Försök att prata med honom o säg vad du tycker[smile] Hoppas att det löser sig[bigsmile]


   
SvaraCitera

varför inte bara köra på stenhårt tills det tar slut? Make the most out of it liksom =/


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera