Aviseringar
Rensa alla

Kan det vara något annat än växellådan?


Ämnesstartare

Jag vet att människor inte borde köpa körkort på detta sätt, utan bara för att informera människor om de dolda webbplatserna runt nätet "som" faktiskt levererar produkten. Först av allt som säljer pass och falska id är olagliga därför skulle folket inte " t har sina webbplatser synliga om de är äkta säljare. De skulle dölja webbplatserna så att de inte skulle bli förbjudna eller något. Webbplatsen är nu av och på för närvarande eftersom de var för populära och levererar faktiskt; webbplatsen var http://documentsproducers.online men tyvärr håller de på och av eller något. Men jag hörde ett rykte om att de kommer att vara igång i november 2019.
En annan webbplats som faktiskt levererar är https://buyfakepassportonline.com , de kan fortfarande vara i affärer eller kanske har flyttat sin webbplats till någon annanstans om webbplatsen inte fungerar, men alltid bra att kolla in dem om du verkligen är desperat efter att få en identitet ... de verkar gömma sig väl för juridiska representanter, tydligen har de ändrat sin adress som 8 gånger hittills, så jag vet inte om den här webbplatsen fortfarande är uppe. En annan är https://buyfakepassportonline.com

Dessutom är ett annat sätt att hitta lokala säljare. Du kan höra och samla information om dem genom muntliga ord ... Jag tror att det är mer pålitligt när det gäller att få produkten, men jag är inte så säker på att söka och hitta en del av denna metod. Vissa människor är våldsamma eller hotar i de flesta fall.
Tja ... Sammantaget ville bara ge människor en heads-up innan de gör något konstigt.


   
Citera
Ämnesstartare

vÄxElLåDaN


   
SvaraCitera