När jag bakar? Tex sockerkaka, ska jag använda samma mängd florsocker då? Eller går det ej?
hallåååååååååå...........
ney
Lindblom:
ney
tror ej det
På familjeliv så står det att man ska halvera mängden florsocker. Det skadar ju inte att testa... Ok. LETS GO
Hm
Florsocker är väl rent socker det med. Men det har kanske högre densitet så man får kompensera och köra viktmått istället för volym...?
Intressant.
Myksa:
Hm
Florsocker är väl rent socker det med. Men det har kanske högre densitet så man får kompensera och köra viktmått istället för volym...?
Intressant.
Ja typ finmalet. Fast jag tror det var potatisstärkelse i också. Smeten smakade gott iaf fast den var mkt lösare.
Blir lite annorlunda i konsistensen. Brukar använda florsocker när jag gör brownies. Blir liksom "finare" smet, eller hur man ska säga. Vet inte hur det funkar med sockerkaka, men är ganska säker på att det går bra också.
pinkmoon:
Blir lite annorlunda i konsistensen. Brukar använda florsocker när jag gör brownies. Blir liksom "finare" smet, eller hur man ska säga. Vet inte hur det funkar med sockerkaka, men är ganska säker på att det går bra också.
Ja den blev väldigt lös/tunn