Aviseringar
Rensa alla

Kan någon förklara vad som är så speciellt med Apples produkter?


Semi:

MEN TYP ALLA DOM ÄR JU FÖR ATT SÅNNA SOM DU LÄNKAR! KONSPIRATIONKONSPIRATION!

Hahaha <3


   
SvaraCitera

Slumpartad:

Har hört många många fler (om vi nu räknar procent) som har haft problem med sina Iphones än som har haft problem med Androids.

Har hört tvärt om. [crazy]

Slumpartad:

så att ifall du köpt en vanlig dator (som då även var snabbare och hade dubbelt så mycket funktioner å grejor) kan du skrota den ifall den pajar och köpa en ny.

Kan inte uttala mig om detta.
Det enda jag vet är att jag är uppvuxen med mac och det har aldrig varit så mycket krångel som när jag bytte till pc.
Dock har jag ingenting emot pc egentligen.
Vill bara surfa på um och redigera bilder. [love]

Slumpartad:

Och då kanske du lagt ut samma pengar på dessa två som du hade för en MAC.

Men den är finare. [badgrin]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Semi:

bild

[love][bigsmile]


   
SvaraCitera
Bakric

Slumpartad:

Jag har fipplat med deras produkter, men jag förstår inte vad dessa överprissatta saker bidragit med som ska vara så speciellt?

Apples marknadsavdelning trodde att "värdelös" är desamma som "ovärdelig" och kunde därefter sätta vilket hutlöst skitpris dom ville på produkterna.

Slumpartad:

Har aldrig upplevt det trots alla datorer jag haft

Har du någonsin använt en HP Pavillion Dv7?
HP:s kylsystem är bland den sämsta skiten jag sett. Skulle nästan vara bättre att sätta processorn på baksidan (utsidan) av skärmen.

Myksa:

Och kanske en femtedel av alla iPhones man ser på gatan har ju sprucken skärm.

Tacka vetja Nokias trycktouch.
Mjuk skärm spricker ALDRIG[wink]

S3ON:

De ska tydligen ha suverän kvalité.. Man betalar helt klart för designen & märket i sig.

Nu tar jag Iphone som exempel på ett Apple-index:
90% funktionalitet
200% pris
0,2% hållbarhet
100% onödighet

lazertits:

är att Apple håller så mycket bättre

Så iphone är Apples mest misslyckade produkt gällande hållbarhet?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Bakric:

Har du någonsin använt en HP

Spottar i HPs generella riktning [wink] De har ALLTID gjort skitdatorer.


   
SvaraCitera

Slumpartad:

Vad är det som är så speciellt med Apples grejer, som gör Steve Jobs till en sån entreprenör (är förövrigt säker på att han ej varit den som kommit på idéerna för något av det Apple sålt på länge)

I ett hav av plastiga MP3-spelare damp iPod ner, snygg, stål och aluminium, på den tiden bra mjukvara för att organisera sina låtar och ett pris som gav lyxkänsla. En premiumprodukt.

Sen kom iPhone som förändrade mobilvärlden och över en natt var företag som Nokia och Ericsson så ifrånkörda att det skulle ta dem 3-4 år att klämma fram produkter som ens kom i närheten. Nokia har fortfarande inte hämtat sig och android har spätt på krisen ytterligare.

Sen kom Ipad, som visserligen är den mest onödiga produkten ever, men folk älskar den och nu slåss alla andra tillverkare för att komma med en motsvarande produkt. Min kille har en iPad2 och den är fan ganska kul att pilla med, lätt att ta med och så, bättre än en laptop om man bara vill surfa och kolla film tex. Typ kolla wikipedia i skolan när man gör arbeten och så.

Framgångarna med "småprylarna" gjorde att intresset även ökade för apples andra produkter som fick en rejäl uppdatering och har nu samma formspråk med stål, aluminium och glas. Snyggt.

Sen har apple en fördel till, alla produkter är genomtänkta, knapparna sitter på rätt ställe, alla kontakter sitter där man vill ha dem och det sitter inga fula klistermärken eller liknande på. Jag har inga appleprodukter själv eftersom jag tycker apple har sugiga policies och är för dyra, men deras produkter i sig är det inget fel på.

Apples storhet är att lyckas skapa de produkter som folk vill ha, vilket alla andra tillverkare misslyckats med. Apple van mp3-spelarkriget, de vann mobilkriget och de vann läsplattekriget. Deras produkter kanske inte är bäst, men de är tillräckligt bra, de är snygga, lyxiga och innoativa, och de har fantastisk marknadsföring.


   
SvaraCitera

Upplever iPhone och iPad som produkter som krånglar väldigt lite jämfört med sina rivaler. Har en snart två år gammal 3GS som jag fortfarande upplever som snabbare och mer responsiv än de flesta Android-telefoner jag testat.

Det är få teknikgrejer som kan stoltsera med att fortfarande kännas relativt fräscha efter två år. Därför är Apples produkter speciella.

Dessutom är det helt sinnessjukt hur mycket bra appar som utvecklats till det här operativsystemet. Det är helt enkelt som en schweizisk armékniv!


   
SvaraCitera