testade 2 ggr för nån vecka sen.
First försök:
1/3 kladdkaka, 5 min 800 W:
PERFEKT yta. men det är insidan som räknas, eller hur?
insidan var... stenhård, svart och knaprig. inte så god.
Andra:
1/3 kladdkaka, 2 min, 700 W:
skulle väl inte kalla den kladdkaka. snarare smetkaka. mkt god dock.
någon som kan dela med sig av nytänkande idéer, tips o katastrofer kan ske?
Micra inte ett rått ägg.
My dreams are her:
Micra inte ett rått ägg.
skalade dem faktiskt innan jag blandade i smeten
kachin:
kalade dem faktiskt innan jag blandade i smeten
Ja de förstås, jag micrade ett rått ägg en gång för jag var lat, det blev inte bra.
vafals.. skala ägg?
knäckte dem såklart.
och punkterade äggulan!
wow måste också testa
My dreams are her:
Ja de förstås, jag micrade ett rått ägg en gång för jag var lat, det blev inte bra.
Jag tror jag förstår!
ugn
saturn:
ugn
tar ju minst 10 min längre tid
har du ingen ugn
Lounge fact:
har du ingen ugn
jo men går snabbare i micron! superdupermegasnabbt
kachin:
jo men går snabbare i micron! superdupermegasnabbt
okaj jag ahr ingen ugn kanske borde prova men gillar den där köpta med som fan
Köpt eller hembakt är frågan?
Lounge fact:
okaj jag ahr ingen ugn kanske borde prova men gillar den där köpta med som fan
ahkej! aldrig köpt köpe-kaka. så enkelt o gott att göra själv =)
Sagitta:
Köpt eller hembakt är frågan?
hembakt is teh shiet!
kachin:
ahkej! aldrig köpt köpe-kaka. så enkelt o gott att göra själv =)
jaaa men du borde prova, den är jättegod! frödinges typ