Aviseringar
Rensa alla

Komikern/Skådisen Robin Williams har dött.


Ämnesstartare

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Att han kämpade mot depression också... jag hoppas att han i alla fall var medveten om hur mycket gott han gett världen :/

rob.jpg

http://www.sheknows.com/entertainment/articles/1046771/lessons-robin-williams-taught-us-about-life-and-love

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

RIP Robin Williams :/


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

R.I.P.

Borde nog se Awakenings, vill minnas att den är rätt bra.

Bicentennial Man och One Hour Photo är två underskattade filmer han spelade i. Han är sjuuukt läskig i den senare.

http://www.imdb.com/title/tt0182789/
http://www.imdb.com/title/tt0265459/


   
SvaraCitera
Draug

Komiker verkar ha en benägenhet att bära på en mörkare sida. Lite tråkigt att inte få se hans ludna armar in action igen. Han var ju ändå med i en hel del sevärda filmer.


   
SvaraCitera

jävla svin han hade en dotter hur kunde han vara så egoistiskt. Idiot


   
SvaraCitera
Lounge

Schism:

Enligt uppgifter från amerikansk polis ska han ha tagit sitt liv.

Ledsen


   
SvaraCitera
Lounge

han var strålande i will hunting.. sedan minns jag att han var med i en film om en hund som kom till en familj och han avskydde den men sedan blev de bästisar.. typisk sådan där film som alltid gick på lördagar kl 16 när man var liten och väntade på klyftpotatis med beasås och fläskfié


   
SvaraCitera
Lounge

musik ifrån will hunting. får mig att bli lite ledsen att både eliott smith och will hunting tog sina liv.


   
SvaraCitera
Ice
 Ice

R.I.P


   
SvaraCitera
Lounge

Lounge:

musik ifrån will hunting. får mig att bli lite ledsen att både eliott smith och will hunting tog sina liv.

eliott smith och robin williams*


   
SvaraCitera

Det har dött en hel del kändisar under min livstid. Men just det här har berört mig enormt. 
Under mina yngre Gick fortfarande mork and mindy på tvs och hook under jultider, när jag blev äldre blev jag att älska filmen toys. Sen kom jumanji och efter det har jag försökt kolla upp vad han gjort på på sistone. Worlds greatest dad är en film jag inte kan rekommendera tillräckligt  http://www.imdb.com/title/tt1262981/?ref_=fn_al_tt_1

Men ju äldre jag blivit och ju mer jag sett av den här mannen desto mer har jag blivit att älska honom. Gigantiska skådespelare har gått bort på sistone, Hoffman och Gandolfini. 
Men just Williams var ett geni. Under resten av våra liv kommer vi aldrig få uppleva något som honom igen.  Hans storhet var att han alltid kunde höja sig två snäpp högre än dom han var med.  Spelade han emot jeff bridges kunde han alltid matcha och och höja sig. Satte du honom emot pacino så kunde han matcha och höja sig. Och lätt du honom agera själv fanns det ingen högsta gräns för hur högt han kan kunde gå.

Om du inte sett mycket av hans verk, grattis du har så mycket glädje och unika verk att se fram emot. Du behöver inte tycka att allt han gör är roligt och kommer säkerligen inte finna allt han gör komiskt. Men se hur han kan ta in minsta detalj av omgivningen, spinna vidare på det. Se de genialiska i improvisationen av situationen. Just det här kommer du aldrig få se igen i ditt liv.

Det som är så tragiskt med att just den här skådespelaren gått bort är att hur dåligt och på botten du må vara så om han varit i din närhet hade han försökt få dig att skratta och må bättre. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tänker på den där filmen när han var en doktor som försökte hela/hjälpa/underlätta för sina patienter genom skratt och skämt? Mer lättsamma/roliga dialoger än de normalt stela, tråkiga doktorerna?

den va fin 🙁 


   
SvaraCitera