Aviseringar
Rensa alla

Kontaktforum: Kompis!


Ämnesstartare

Hej!
Många ungdomar känner idag sig ensamma och spenderar äckligt mycket tid framför en skärm istället för att umgås med människor. Jag tänkte såhär: Kan inte alla som vill kommentera nedanför en kort presentation om sig själva? Om du läser eller känner att "den här tjejen/killen verkar skön" så tar du kontakt med den! 🙂 

Jag älskar att slå ihop kompisar men på senaste tid har det gått dåligt med det... Vem vet? Vi kanske blir en grupp "ungdomar" som hänger tillsammans på hemmafester om ett år?

Skriv: 
Förnamn: 
Stad: 
Ålder: 
Beskriv dig med 3 ord:
Intressen: 
Övrigt: 

Det skulle vara askul att se hur långt det kan gå! 😀


   
Citera
Ämnesstartare

Förnamn: Emelie
Stad: Stockholm
Ålder: 20år
Beskriv dig med 3 ord: Lyhörd, trevlig, skämtsam
Intressen: Film, kompisar, (på senare tid hemmafester), natur 
Övrigt: Letar efter härliga killar/tjejer att umgås med, snacka om allt från livets bottenskrap till höjdpunkterna och samtidigt ha jävligt kul med.


   
SvaraCitera
Roloch

Förnamn: Robin
Stad: Landskrona 
Ålder: 19
Beskriv dig med 3 ord: Snäll, medveten och barnslig
Intressen: Träning, film, mat, natur och spel 
Övrigt: "Letar efter härliga killar/tjejer att umgås med, snacka om allt från livets bottenskrap till höjdpunkterna och samtidigt ha jävligt kul med." skrivet av KejsarenAvSmör.


   
SvaraCitera

tänker att hela um är ett kontaktforum för oss medlemmar. är man intresserad av att börja pma med någon är det bara att köra igång! resten av idén med tråden är detsamma som i "presentera dig!"-tråden:  http://ungdomar.se/forum/thread/presentera-dig-ett-1/13945843#forum_post_id-13945843  

låser alltså pga att detta är redan befintligt på forumet.


   
SvaraCitera