Aviseringar
Rensa alla

korkade saker på fyllan


Kviq
 Kviq

Pallar aldrig bli tillräckligt borta för att göra cpiga saker.

Öhm, utom en tequilakväll. Kommer ej ihåg den. Blev halvt chockad dagen efter när jag såg bilderna, vill jag minnas. Var dock en hemmafest med två andra tjejkompisar, så kunde inte hända så mycket dåligheter. Heh.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

El Guaje:

Det gjorde jag men på något sätt missförstod vi varandra. Jag trodde att han skulle till Skövde och det skulle han visserligen men han skulle inte stanna där.

Jag förstår. [smile]


   
SvaraCitera
oktan

Vi var ute & söp i min bil, vid ett pissestopp knöt jag fast en busskur i bakaxeln med bogserlinan utan att chaförn såg något. Gick in i bilen & sa: stå på för fan så vi kommer fram! Den här raggarbilen väger runt 2400kilo så det ryckte till lite i bilen då kuren upphörde existera, min chaffis skällde strumporna av mej & våga inte stanna om någon såg det så linan fick åka med efter någon mil i full fart. Tänk att han visste att det var jag & ingen annan som mörda busskuren knepigt nog.


   
SvaraCitera
JOZFiN

Jonnybravo91:

sjöng jag schlager i en timme innan jag däckade

[love][love][love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Klättrade runt på kanonerna uppe på Kalmar slott och skreksjöng tillsammans med en kompis. Fast det var inte särskilt pinsamt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ja, det mesta man gör på fyllan är väl ganska så korkat... Men förra fredagen var nice. Ringde ett gammalt strul och tjöt för att min katt tydligen skaffat sig en flickvän och inte ville pussas mera med mig. Det skulle vara intressant att få veta hur mina tankegångar gick vid den tidpunkten [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

fortsätt bidra alla underbara människor [cheers][love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ramlat för ett 3 meters stup


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Söp som fan på stena båten i helgen o ramla i trappan, hoppas genom någon skylt på företagspark och skadat axeln. Osv osv 


   
SvaraCitera