Är det bara jag som alltid tycker korv stroganoffen är godare i skolan? Nu kan ju säkert skilja sig väldigt mycket från kommun till kommun, men där jag gick var såsen fyllig och inte tunn (så jag antar nån sorts mejeriprodukt är med som ingrediens) och smaken kan jag nog inte riktigt förklara, men hemma blir vår alltid så smaklös på nåt sätt.
Jag har kollat på massor av recept på internet, men lyckas aldrig få till det. Så är det någon som vet hur man gör korv stroganoff som den är i skolan (i Skåne i alla fall )?
Använd gräddfil eller crème fraiche för att få såsen tjockare, och pröva dig fram med kryddningen?
StenenSven:
r korv stroganoffen är godare i skolan?
Vi har väl inte samma mat tanter. Inte samma märken på maten
hur fam ska man knunna jämföra
Netherlick:
knunna
*Fan
*kunna
jag kanske ska gå till skolan oftare och skriva
StenenSven:
Är det bara jag som alltid tycker korv stroganoffen är godare i skolan?
Vår skolas korvstroganoff bestod i princip av korv, buljong, salt samt sjuka mängder mjöl.
On topic: Det är grymt gott att ta korv, lök, 2/3 krossade tomater, 1/3 creme fraiche, heinz chilisås och blandade kryddor. Så basic det blir, men ack så gott.
Fråga mattanterna efter receptet
Om du vill ha såsen lite tjockare så blanda bara ner lite idealmjöl
min egna är bäst
men åh sånt är inte gott alls ju. korv
Tråden låst på grund av inaktivitet