Förra vintern var jag så förbannat sugen på grillad falukorv, men grillen var täckt av snö och vi hade ingen kol hemma. Jag tände tre värmeljus som jag ställde upp som en mussepigg på en tallrik. Sedan skivade jag upp några korvskivor och stack fast dem på en grillpinne och grillade. Tyvärr blev korven bara sotig och kall i mitten
Är det någon som vet hur man kan göra den här metoden mer effektiv? Det hade varit praktiskt.
Det finns säkert usb-grillar :S
Har du ingen ugn så du kan ugnssteka den? Eller kanske bara en stekpanna?
Men steka smakar blä 🙁
Du ska ju ha glöd, inte eld när du grillar?
svartarosen:
Du ska ju ha glöd, inte eld när du grillar?
Jag vet, men är man desperat så är man
2 spikar, 2 sladdar och en stickkontakt funkar
Tiotype_:
omg datz fkn awesomeee
synd att den va så dyr
Tråden låst på grund av inaktivitet