Aviseringar
Rensa alla

kristendomen..förstört allt för människan??


Ämnesstartare

innan för tusentals år så hade vi inte så mkt våld i samhället då kunde bara kvinnor och män jobba, det var inte direkt våldtäkter utan att vara snälla mot varandra, men när kristendomen kom in i samhället så har allt föräldrats man har uppmuntrat till våldtäkter och våld mot kvinnor och makten över kvinnor, bara för att få samhället på ett specieltl sätt och det kan vara en utomjordings ras som har satt in detta i samhället för att dom ska ta jordens resurser till sin planet och då har dom använt Män, för att de är mest lättast att lura män till detta. Vad tycker ni om detta religionen kristendomen som vi har nu förtiden men även arvet från kristendomen nu när vi är sekuleriserade som land? 


   
Citera
Ämnesstartare

aa kristendomen är helsjuk men det är för att alla är jävligt förvirrade inte nån ondska, mest, finns mer kärlek dock 🙂


   
SvaraCitera

Ja, hedendom är mycket fredligare än kristendom. Offer av människor, att män kunde ha en kvinna och flera slavfruar, offer av djur, krig på grund av idiotiska orsaker såsom svartsjukedrama etc.

Likaså andra abrahamistiska religioner, omskärelse på barn som inte kan ge sitt godkännande är asgött, jihad, att tvinga kvinnor gå runt i burka är jättesnällt...

Är du troll eller har du verkligen så dålig koll på västervärldens historia och förhållning till kristendomen?


   
SvaraCitera