...a andra sidan ska du väl knappast äta kockan rå utan du ska väl koka den eller steka den eller lägga den i en gryta så då dör ändå alla ev larver... förutsatt att du inte är vegetarian därför då får du pilla bort larverna först INNAN du tillagar den.
Kudhos:
Den är svart på insidan känns lite oroväckande.
brun, menar du väl?
Pink Purple Babe:
Klart som fan att det kan finnas. Har tom köpt sallad och jordgubbar som det legat sniglar med i salladshuvudet resp bären. Äckligt värre för mig som ogillar slemmiga sniglar.
jo iofs men tänker att konsitensen är som sparris... typ lättare att sallad fpr larver än sparris. egen uppfattning
Pink Purple Babe:
...a andra sidan ska du väl knappast äta kockan rå utan du ska väl koka den eller steka den eller lägga den i en gryta så då dör ändå alla ev larver... förutsatt att du inte är vegetarian därför då får du pilla bort larverna först INNAN du tillagar den.
Ja, det såklart. men jag har insektsfobi