tjenare jo jag ska till helgen bjuda mina kära vänner på middag jag här bestämt kronhjorts filé (ingen fusk hjort skjuten i ett vilt hägn utan de här är the real deal) och hasselbacks potatis till det men nu kommer jag till mitt stora dilemma skall jag göra en grönpeppar sås med en skvätt singelmalt whisky i eller ska jag göra en Rödvins sås?
go visningsbild
go troll
henke94:
(ingen fusk hjort skjuten i ett vilt hägn utan de här är the real deal)
Sköt du den med ditt luftgevär?
DavidKron:
Sköt du den med ditt luftgevär?
nej med mitt gevär i kaliber 30,06
dazed:
go visningsbild
tack tack
tycker en grönpepparsås med timjan och grädde, utan whisky låter bättre, kanske med någon mer lite mustigare ingrediens
Monty Cantsin:
tycker en grönpepparsås med timjan och grädde, utan whisky låter bättre, kanske med någon mer lite mustigare ingrediens
låter inte helt fel kanske basera såsen på en riktigt god oxfond
tkr rödvinssås
d är goare
Blivande_japan:
tkr rödvinssås
d är goare
sant rödvins sås är gott som fan men tyckte den kändes lite orginell
båda lät gott, går det att göra båda så kan gästerna få välja själva?
ÄCKEL
galenskap:
ÄCKEL
vrf?
fet keffing:
vrf?
tkr inte man ska skjuta små söta hjortar
galenskap:
tkr inte man ska skjuta små söta hjortar
nä bättre o föda upp djur enbart för att döda dem, låta dem bo i små bås i 6 månader sen är deras existens klar.
Bättre då med att skjuta någon jävla hjort som hoppar runt, den har fått levt i det fria osv kunde lika gärna vara en varg som kom o tog den istället för henke naturens gång.
Kött är dåligt men vilt är fan försvarbart.