kefir
kefir-vatten
kefir [soja]
kefir [kokos]
kefir [havre]
kefir [ris]
fermenterat te
surdeg [råg]
surdeg [vete]
surdeg [durum]
surdegsbröd [råg]
surdegsbröd [vete]
surdegsbröd [durum]
surdegsbröd [råg/vete]
surdegsbröd levain [vete]
surdegsbröd [durum/råg]
surkål
kimchi
kimchi [hot]
syrad gurka
fermenterad tofu
mjölksyrat kött [lever]
mjölksyrat kött [hjärta]
mjölksyrat kött [lever/hjärta]
yoghurt med levande yoghurtkultur
yoghurt med levande yoghurtkultur [havre]
yoghurt med levande yoghurtkultur [soja]
yoghurt med levande yoghurtkultur [kokos]
yoghurt med levande yoghurtkultur [mandel]
yoghurt med levande yoghurtkultur [cashewnöt]
yoghurt med levande yoghurtkultur [andra nötter]
syrade morötter
syrade bönor
tempeh
asiatisk fisksås
komplettera
välkomna till en Probiotisk fest
Vad vill du uppnå med att dela med dig av denna information?
My dreams are her:
Vad vill du uppnå med att dela med dig av denna information?
ät detta och må bra och bli gammal
jag har bara de bästa av intentioner
i egenskap av vegan avråder jag dock, för världsaltets bästa hälsa, er från att äta alla animaliska produkter i denna lista: asiatisk fisksås, mjölksyrat kött, originalkefir, yoghurt på animalisk mjölk.
mjölk
Blivande_japan:
mjölk
mjölk innehåller inte mjölksyra ifall den inte först syrats med t.ex. yoghurt- eller filkultur, surkålsvatten eller kefirflingor.
vad innebär detta?
vill ha en lista på allt godis som innehåller löss också 😀
internet:
mjölk innehåller inte mjölksyra ifall den inte först syrats med t.ex. yoghurt- eller filkultur, surkålsvatten eller kefirflingor.
det kan va sur mjölk
lazertits:
vad innebär detta?
mjölksyrad mat är nyttig och bra och har god inverkan på matsmältningen och immunförsvaret.
Blivande_japan:
det kan va sur mjölk
ja, sant. fast det är inte samma sak riktigt, pga. mjölksyra.
lazertits:
vill ha en lista på allt godis som innehåller löss också 😀
vill också
kefir är en form av kulturmjölk säger wiki
isola:
kefir är en form av kulturmjölk säger wiki
du läser på fel kefir-sida ifall det är den enda bilden som ges
http://en.wikipedia.org/wiki/Tibicos
http://en.wikipedia.org/wiki/Kefir#Different_milk_types
man kan göra om sina kefirgryn till att passa olika sorters vätska, men det kan vara svårt har jag läst. du har både rätt och fel när du säger att det är en kulturmjölk.
dårå? den mjölksyran kommer ju inte från djur ändå så varför spelar det roll?
internet:
Så avancerade men ändå inte.
Var införskaffar man komponenterna? Skummade igenom och tydligen behövs det flera grejer??+