Aviseringar
Rensa alla

lite problem angående kärleken


Ämnesstartare

Läs frågorna längst ner om ni inte orkar läsa hihi, mest frågorna jag vill ha svar på 🙂
Förra sommaren träffade jag en kille som är 4 år äldre än mig, jag föll direkt för honom.
la aldrig till han på sociala medier, visste inte om han skulle acceptera mig.
Blev tsm med hans bästavän (mitt ex) då killen jag egentligen var intresserad av inte var förhållande typen, var tsm med hans mitt ex i 3 månader.
i december kontaktade denna killen mig, som jag väntat på sen i somras.
Han bad mig komma hem till honom å prata om mitt ex, så jag gjorde det, men var ju endast för att få vara med honom.
Denna killen har varit intresserad av mig länge, fick reda på att denna killen inte heller hade vågat lägga till mig på sociala medier.
Slutade med att vi hade sex å mitt ex fick reda på det, mitt ex kränkte mig å höll på i flera dagar efter det.
Har ingen kontakt med han nu, å skiter fullständigt i den killen.
Kan säga att det var mitt ex som drog in killen å frågade om vi hade legat, frågade killen om jag skulle säga sanningen eller inte, han sa "gör som du vill" sa självklart sanningen, men antar att han tog illa upp.
Å det sista i denna händelsen, killen jag e intresserad av tog bort mig på alla sociala medier, så har ingen kontakt med honom å vet inte om han e arg på mig eller inte.
Ska tillägga att han addade mig på snapchat förra helgen, han kollade vad jag lagt upp å tog sedan bort mig igen. Å gjorde samma sak dagen efter, antar att det är för att mitt ex inte ska få reda på att han har mig på sociala medier.

Min fråga är nu hur kan man lösa detta? Gillar verkligen killen, ska man skriva ett brev å lämna i hans brevlåda? Eller tar han illa upp då med tanke på att han bor hos sina föräldrar, ska man skicka ett långt förlåt sms? Ska jag vänta tills han kontaktar mig? Ska jag gå fram å prata med han irl när jag ser han å får chansen till det?

Och min sista fråga, mitt ex å denna killen är ju bukisar då dom båda legat med mig. Kommer det ens fungera om det skulle bli vi? Med tanke på att jag är extremt osams med mitt ex, å hade väl varit lite stelt om mitt ex bästavän håller på med mig.

Killen jag e intresserad av har inte skrivit något elakt eller gjort något elakt mot mig, så vet inte vad han har för uppfattning av mig.


   
Citera

Du ska absolut inte behöva säga förlåt, du har ju egentligen inte gjort något fel. 

Jag tycker att det låter klokt om du struntar i den där killen och går vidare i livet, du får inte ut något av detta.


   
SvaraCitera