Aviseringar
Rensa alla

Livs resa med cykeln, nagon som ar sugen?


noja
 noja

Är väl rätt konstigt ändå att du frågar om någon härifrån vill med på en sån resa? Medelåldern på denna sida är väl inte så värst hög. Det lär ju bli ganska dyrt hur som helst, och det är nog inte så många som kan vara borta från skolan eller ens får åka på en sån resa av sina föräldrar. Men du verkar ju ha allting klart för dig själv så då är det ju bara o iväg [confused]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

mm , men kommer inte orka.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

noja:

Medelåldern på denna sida är väl inte så värst hög. Det lär ju bli ganska dyrt hur som helst, och det är nog inte så många som kan vara borta från skolan eller ens får åka på en sån resa av sina föräldrar. Men du verkar ju ha allting klart för dig själv så då är det ju bara o iväg

Planerna är i princip klara men kommer inte sättas i verket det närmsta tiden. Ville bara ha någon partner då jag tycker det är roligare att åka fler (2-3) än själv. Dessutom vill jag inte ha någon som är 30+ utan runt min egen ålder.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

AndyH:

Funderat på att köra liknande på motorcykel, hur löser ni området runt iran/afganistan/pakistan? Eller tänker ni köra genom taklamakan?

Brukar lösa sig på plats. Ska höra med en snubbe som jag länkade till, hur han gör vid "oroliga" områden.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

noboundaries1:

text

Det råder ingen tvivel om att din dröm är en möjlighet. Även om din skiss över resan inte är perfekt så tror jag att om du fortfarande vill genomföra den om ett par år så är det 100% möjligt. Man måste vilja och man måste tro, alla vi andra UMare kanske är pessimistiska och ser alla hinder i din väg men du ser snarare möjligheterna och det är inspirerande. Hur du än gör för att uppfylla drömmen så är jag säker på att det går. Du måste bara tänka lite mer realistiskt och inse att det kommer bli tuffare än du kan förbereda dig på.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

heyjupiter:

text

handlar inte om "om" längre utan när.[wink]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera