Aviseringar
Rensa alla

Lokalt projekt mot rasistisk reklam


Ämnesstartare

Jag har tänkt på en sak. Såväl sverigedemokrater som dessa "antirasister", är ju som bekant för det mesta arbetslösa, fabriksarbetare, bönder och annat simpelt folk. Borde de inte kunna hitta på något konstruktivt att göra med all sin tid? Tänk om de använde sin tid till att söka jobb eller klippa den rika grannens gräsmatta istället. Då skulle de kanske göra lite nytta för samhället. Bra mycket mer konstruktivt än att leka krig. Själv skulle jag bli heligt förbannad, om de besudlade min brevlåda med sin arbetarklasspropaganda. Oavsett om den kom från sverigedemokrater eller virvelvindar.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sming:

Sådär. Nu har jag skickat brevet till dom.

Hejsan

Efter att ha sett en tråd på ungdomsforumet Ungdomar.se och läst en artikel om samma aktion på Sydsvenskan om er senaste aktion om "Ingen Rasistisk Reklam" där ni målar ut Sverigedemokraterna som rasister så har jag blivit väldigt nyfiken på vad ni egentligen har för argument för att dom skulle vara Rasister.

Jag har kollat runt på er hemsida, och även på Kampanjen utan att finna något som skulle styrka ert påstående om att dom skulle vara rasister, trots att det är ett ord som dyker upp flitigt i skrifter på er hemsida, särskilt riktade mot sverigedemokraterna.
Så, vad är ert argument för att Sverigedemokraterna skulle vara rasister?

Jag förstår att ni säkert har fullt upp med allt vad som innebär att sköta om en Kampanj, men jag hoppas på ett svar snarast möjligt.
Eller om en representant från organisationen kan komma in på ungdomsforumet och ge ett officiellt uttalande där.
Här är tråden: http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=291785

Tack på förhand.

Sådär Nu har en vecka gått och jag har dessvärre inte kunnat få något som helst svar från Virvelvinden på min fråga. Som en arbetarklassare och trött på det rasistiska våldet mot oss svenskar tänker jag att rösta på sverigedemokraterna. Jag är nu en rasist och förmodligen också en fascist i deras ögon, trots detta har dom inte kunnat besvara min simpla fråga på varför jag skulle vara det.

Jag hade hopp om att få svar. då jag allt som oftast inte får något svar, svenne som man är, är man också ett lovligt byte att ge sig på, det finns bara en rasism att bekämpa och det är tydligen den "vita rasismen".
Virvelvinden liksom dom flesta utomparlamentariska organisationerna består väl inte av så mycket mer än pubertala muppar som har det lite väl enkelt att följa strömmen och gillar att skandera ut en massa icke-problem. [n]


   
SvaraCitera