Aviseringar
Rensa alla

Magkatarr


terrormat:

Ska också försöka bli bättre på att hantera stress. Även om min vardag inte är särskilt stressig så är jag lite för bra på att oroa mig för saker och ting. Har dessutom skapat en ond spiral genom att ständigt oroa mig för att jag har ont i magen, vilket bara gör att jag får ännu ondare. Känner du av magkatarr när du dricker alkohol eller är det mest stress som utlöser din?

är nog mest stress. stress och dåliga matvanor. har lätt för att inte äta alls utan bara dricka latte, tog en sådan dag igen för nån vecka sen, PANG så har jag haft magknip och ont och illamående sedan dess. tycker inte alkohol i sig påverkar så jättemkt, men dricker ju mest grejer med kolsyra i (cider/läsk) och det irriterar magen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

the_fat_one:
Han påstår att smärtan är "bevis" på att det hjälper. Ja, jag fattar att den var hemsk. Slang i halsen, klökningar etc. Men fick du ont av det? Hur kändes det efteråt? Fick du bedövning? För om inte min medicin hjälper kommer jag förmodligen få en Gastroskopi. Läskigt 😛

Om jag hade varit du hade jag nog gått till en annan doktor... Men vad vet jag? Jag har för mig att jag fick både lugnande och bedövning men tyckte ändå att det gjorde ont, men så spände jag mig också ganska mycket. Läkaren blev märkbart irriterad på mig och jag upplevde att han till slut mest hetsade igenom det för att få det överstökat, så det lär ju vara lättare om man har att göra med en tålmodig doktor. Minns dock inte att jag kände något efteråt.


   
SvaraCitera

terrormat:
Har käkat lite olika mediciner men märkte inte så stor skillnad. Kanske borde gå tillbaka till doktorn men vill egentligen inte, för senast fick jag en kamera nedkörd i halsen 🙁

Ska prova! Behöver något annat än skorpor nu.

Jag har haft perioder när jag har haft jätteont i magen (o en sån period är just nu 🙁 ). jag fick gå till en doktor som klämmde och kände på magen. Det kittlades och gjorde jätteont. Men de kom inte fram till mkt. Vet inte om det är magkatarr, men är ganska stressad, så det har väl någonting med det att göra.

Kanske stress?  


   
SvaraCitera

LillaTjejen:

.
Kanske stress?  

Jag fick Magkatarr av stress + dåliga matvanor.


   
SvaraCitera

typ; inte hetsa bort symptomen.
ät allsidigt och snällt för magen.

undvik tobak, alkohol, kaffe.
meditera.


   
SvaraCitera