Aviseringar
Rensa alla

Median gör allt dom kan för att stoppa SD.


Hyfs: Median gör allt dom kan för att stoppa SD.

Alla dessa tre artiklar är ett försök att få folk att hata SD. Men varför? Är journalisterna rädda för att SD ska få många röster? Som dom redan kommer få.

Men varför pekar median ut SD?

Misstänker att det beror på att alla som jobbar inom media befinner sig ute på vänsterflanket. På samma sätt som troligen de allra flesta företagsledare är moderater.

Troligen blir de som jobbar inom media så enormt styrda av (s) och (v) och i viss mån av (mp) så de inte vågar yppa sina egentliga åsikter. Troligen är det betydligt fler som stödjer (sd) som jobbar inom media eftersom de oftast är betydligt mer ute i förorterna och beskådar eländet som massinvandringen har fört med sig. Men de är så totalstyrda uppifrån så de vågar inte skriva något negativt om bilbränder, könsstymnning, misshandel, våldtäkter, mord osv därför då skulle det uppfattas som att man är negativ till kulturberikningen.


   
SvaraCitera

Z0dd:

Ehm, du är som vanligt extremt desperat i att försvara SD.

Okej..? Poängen med mitt inlägg var att du ännu en gång lyckades posta ett bevis på hur media vinklar nyheter mot SDs. SD politiker svarar  mest olagligt på tre frågor, aftonbladet gör nyhet om detta. Andra partier svarar lika olagligt på tre andra frågor, aftonbladet struntar i detta. Tre partier sticker ut kraftigt vad gäller narkotikaanvändning, aftonbladet struntar i detta.

Aftonbladets rubrik blir om SD, trots att man bara sticker ut med några få personer. 


   
SvaraCitera
Hyfs
 Hyfs
Ämnesstartare

1009:

Oj vad hemskt då. Verkligen lika illa som att vara rasist... 

Lika hemskt. VP idag står ju ej för en sån politik idag. Precis som SD ej står för rasism.


   
SvaraCitera

SD-politiker klantar till det tillräckligt bra själva. Media lyfter bara fram sanningen.


   
SvaraCitera

Om man kollar företrädare från de övriga partierna så är ju SD-kandidaternas "brott" ingenting i jämförelse.

Har media t.ex skrivit att Vänsterpartiets toppnamn i Tierp är dömd för både barnmisshandel, kvinnomisshandel och beställning av kontraktsmord?

http://avpixlat.info/2014/09/08/vs-forstenamn-i-tierp-flerfaldigt-domd-for-kvinnomisshandel-kontraktsmord-m-m/


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

N3794N: Har media t.ex skrivit att Vänsterpartiets toppnamn i Tierp är dömd för både barnmisshandel, kvinnomisshandel och beställning av kontraktsmord?

Det här har du rätt i, det irriterar mig rejält att media inte är mer objektiva. Media borde åtminstone vara mer rättvisa i sitt sanningssökande.


   
SvaraCitera
1009
 1009

Hyfs: Lika hemskt. VP idag står ju ej för en sån politik idag. Precis som SD ej står för rasism.

Vad är det för hemskt med att eftersträva ett samhälle utan förtryck och utsugning? Och jo, SD står fortfarande för en rasistisk världsbild.

En rasistisk uppfattning har naturligtvis alla, mer eller mindre. Men SD spelar aktivt på detta genom att framställa huvudkonflikten i samhället som den mellan olika sorters folk. Och dessutom motsätter de sig ivrigt varje strävan efter att diskutera och reducera rasismen i samhället. Enligt SD så finns inte ens rasismen utanför vissa extrema grupper... 


   
SvaraCitera

1009: En rasistisk uppfattning har naturligtvis alla, mer eller mindre. Men SD spelar aktivt på detta genom att framställa huvudkonflikten i samhället som den mellan olika sorters folk. Och dessutom motsätter de sig ivrigt varje strävan efter att diskutera och reducera rasismen i samhället. Enligt SD så finns inte ens rasismen utanför vissa extrema grupper...

SD anser väl att rasismen är kraftigt överdriven i samhället men att det absolut finns en fientlighet mellan olika grupper, som nödvändigtvis inte bör kopplas till ren rasism.


   
SvaraCitera