Aviseringar
Rensa alla

Middagsförslag


Ämnesstartare

Efter att ha legat hemma och latat mig en hel vecka och låtit karln sköta ungefär allt så tänkte jag idag pallra mig till affären och handla och laga mat (matlagningen tar dock plats här i hemmet, inte i affären).

Jag kan dock inte komma på något.
Funderade på smörgåstårta som ju är lite lyxigt och gott och som jag skulle kunna göra nu medan jag är pigg och låta den stå och dra, men jag vet inte riktigt.

Ni är i denna tråd obligerade att ge mig diverse middagsförslag, tips och/eller uppmuntran och beröm (av valfritt skäl).

Gogogo!


   
Citera
Ämnesetiketter

Köp baguetter, dom där "färska" som alla affärer har och en mozzarellaost.

Skiva bagetterna i typ 2,5cm tjocka skivor.

Ta olivolja och hacka ner en vitlök i, vispa runt.

Doppa skivorna i (kläm ut lite av oljan om det blir för slafsigt).

Stoppa in skivorna i ugnen på typ 200 grader i ett tag.

Skiva mozzarellaosten och släng på brödbitarna efter ett tag i ugnen

kasta på flingsalt ovanpå efteråt, ät till sallad eller soppa eller något.

Så djävla bajsgott och enkelt att man dör.


   
SvaraCitera

Gör borstj på färska rödbetor till.

Fan vad hungrig jag är nu.


   
SvaraCitera

Klorofyl:

Så djävla bajsgott och enkelt att man dör.

Åh, gud. Vill ha. Avlider. Låter jättegott [surprised][love]
*ska göra till Tobbish när jag åker dit, hoppas han inte läser tråden*


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Klorofyl:

Så djävla bajsgott och enkelt att man dör.

Lät ju gott och så, men eftersom man inte kan leva på enbart bröd så måste jag ju alltså göra något till.

Klorofyl:

Gör borstj på färska rödbetor till.

[n]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nintendo:

hoppas han inte läser tråden

Alla läser ju mina trådar, det vet du väl? [no-no]


   
SvaraCitera

XMinGrönaLampaÄrDödX:

[n]

vegetarisk borstj såklart [mad]

Skitgott ju, man kan göra jättemycket och göra den jättestark med massa kryddor och buljong och låta den koka jättelänge

.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Klorofyl:

Skitgott ju, man kan göra jättemycket och göra den jättestark med massa kryddor och buljong och låta den koka jättelänge

Det finns flera faktorer som eliminerar det.
1. Det är gjort på rödbetor. Euw.
2. Det är soppa, har redan ätit soppa den här veckan.
3. Den ska koka jättelänge. Jobbigt.

Det ska vara snabbt och enkelt/gott och roligt. Rödbetssoppa är ingetdera!


   
SvaraCitera

Klorofyl:

vegetarisk borstj såklart [mad]

Smakar det mycket rödbeta? Jag gillar inte rödbetor, tror jag.
Men jag har en sådan romantiserad bild av Ryssland så jag måste nog laga det i alla fall [mad]


   
SvaraCitera

Nintendo:

Smakar det mycket rödbeta? Jag gillar inte rödbetor, tror jag.

XMinGrönaLampaÄrDödX:

1. Det är gjort på rödbetor. Euw.

Det beror ju på hur man kryddar, sen är det ju enorm skillnad på hur sånnadära inlagda äckliga rödbetor smakar och hur riktiga färska rödbetor smakar.

Hatar inlagda rödbetor men riktiga rödbetor i ugn med massa andra grönsaker + ost och skit eller borstj är ju jättegott.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Klorofyl:

Hatar inlagda rödbetor men riktiga rödbetor i ugn med massa andra grönsaker + ost och skit eller borstj är ju jättegott.

Har blivit avskräckt av inlagda rödbetor =( Fast i och för sig så är ju nästan allt äckligt när det är inlagt, så det kanske är gott när det är färskt. Hm.

Men jag tänker ändå inte göra det!
Just nu lutar det lite mot smörgåstårta. Det enda negativa med det är att jag måste köpa så mycket och kommer bli fattig då =((


   
SvaraCitera

lövbiffknyten, eller kanske taco[y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Blivande_japan:

lövbiffknyten, eller kanske taco[y]

Tacos känns så lamt, vill ha något roligt!
Vi har lövbiff i frysen, så det kanske kan vara en idé. Du råkar inte sitta på något recept eller så? [smile]


   
SvaraCitera

XMinGrönaLampaÄrDödX:

Just nu lutar det lite mot smörgåstårta. Det enda negativa med det är att jag måste köpa så mycket och kommer bli fattig då =((

Borstsj!

lövbiff är rövbiff

trodde du var veggo [sad]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Klorofyl:

Borstsj!

Nej! Lutar mest mot lövbiffsknyten just nu. [no-no]

Klorofyl:

trodde du var veggo [sad]

Lulz, nej, verkligen inte. [zzz]


   
SvaraCitera

XMinGrönaLampaÄrDödX:

Du råkar inte sitta på något recept eller så? [smile]

smör, lök, senap och eventuellt pepparrot blandas ihop, sen saltar och pepprar du på lövbiffen, lägger på en klick av smörblandningen, rullar ihop samt fäster med tandpetare.

Därefter steker du knytena, häller på grädde och lägger i den smörblandning du inte använt till knytena och låter det puttra lite, samt eventuellt saltar och pepprar.

Serveras till kokt potatis/pommes/potatisklyftor [y]


   
SvaraCitera