Aviseringar
Rensa alla

Miljöpartiet eller Folkpartiet?


Sucher
Ämnesstartare

Hej!

Jag ska fatta mig kort, det är så att jag vill engagera mig politiskt i ett ungdomsparti, men det är bara det att jag vet inte vilket mellan dessa två partierna Miljöpartiet och Folkpartiet? Och jag ville inte liksom inte hoppa mellan partierna, då jag anser att det kan skada min "creditbility" som politiskt aktiv. Jag vet att min idelogogi är social-liberal, och jag har spenderat hundratals timmar med att researcha dessa partier, då jag vet att det står mellan dessa två..

Vad jag vill är hitta mitt parti som vill ha en ökad välfärd i samhället och minska klyftorna mellan fattiga och rika (det är mkt här mitt "röda tänkade" kommer in)

men sen samtidigt så tror jag på folkpartiets skolpolitik, och det blåas sätt att driva samhället framåt, och att lösningen inte är att sjukskriva alla (som dem röda gärna gör, det är iaf min åsikt)

Helst skulle jag vilja ha en blandning mellan rött och blått? Men jag gillar alla partierna i opinionen, men sen samtidigt så är jag kritisk til vänsterpartiers stora roll i oppositionen..

SLUTLIGEN; VEM?


   
Citera
Åtta

Tråden raderad från Forum PLUS/Politik och Samhälle


   
SvaraCitera