Aviseringar
Rensa alla

Min åsikt


Aslan
Ämnesstartare

Det här är min åsikt om ungdomar.se det är vad JAG tycker och känner och ingen annan!  På ungdomar.se:s facebook, då står det såhär Oavsett vem du är, hur du ser ut eller hur du mår är du hjärtligt välkommen till Ungdomar.se! Här kan du snacka med andra schysta filurer i vårt mysiga forum! 

Tvärt om detta forum är inte som alla andra mycket konspirationer och  ockupationer, mycket fientlighet mot "nykomlingar" med andra ord främlingsfientliga! Lite såhär tuff attityd mot dom som är nyregistrerade, om man inte lever med halva arslet uppstuket i Times rövhål eller stekaren/timmmms vilket verkar vara 2 läger, stekaren har sina "alfahannar" med niklasW, carolineelisabeth95 och lite andra snubbar, Time har dazed och typ resterande! 

Detta är inte grundat på fakta! Utan bara vad jag ser, tycker och känner! Sen har jag fått uppgifter om att man är väldigt mån med klicka på andras profiler, lite såhär jag är för populär för dig, lite för viktig för att klicka på dig och se din profil, carolineelisabeth95 hade åkt på semester tror jag jag såg nåt inlägg om! Det första hon sa det var "jag ska gå tillbaka till mina 70  notifieringar"  lite såhär vi är för populära för dig, för viktiga!

Detta är vad jag ser, tänker och tycker! Detta är min analysering som jag tänkte dela med mig av!


   
Citera
reben

ok   


   
SvaraCitera

Känner igen mig, jag är nog också lite för fin för att klicka mig in på mindre fina:s profiler. Rodnar 


   
SvaraCitera
Aslan
Ämnesstartare

jag repostar detta imorn så ska jag gå in lite grövre


   
SvaraCitera