Aviseringar
Rensa alla

Min mamma "slår" mig?


Vad har du för sjukdom?

Spelar ingen roll hur arg hon blir. hon har fortfarande inte rätt att slå dig. det bryter mot svensk lagstiftning.


   
SvaraCitera

Amandaisinmyhead: man kan ju inte kalla detta för barnmisshandel eller något liknade?

Det är utan tvekan barnmisshandel att örfila, dra hårt i armen eller på annat sätt fysiskt skada ett barn. Att verbalt kränka är också barnmisshandel och ofta betydligt värre, det är dock inte olagligt. 

Amandaisinmyhead: önskar jag kunde men jag är så rädd att jag ska göra den här lilla saken till en stor grej typ..

Det är ingen liten sak, det är jävligt allvarligt att i ett utsatt läge utstå upprepade kränkningar från någon vars ansvar det är att ge dig trygghet och kärlek. Tro inte annat. <3


   
SvaraCitera

aha vem e det som trollar nu då 


   
SvaraCitera

Amandaisinmyhead:
när jag var liten och hade gjort något dumt brukade min mamma örfila mig för det och jag jävligt arg. 
nu när jag är tonåring har min mamma sagt att jag borde ta livet av mig eftersom min sjukdom splitter isär famlijen, att jag är ett monster, att jag förstör allting det vill säga att mina syskon inte kommer klara skolan pga mig. hon har grept tag runt om min arm och skrikit massa saker när hon har kommit på mig när jag har gömt undan maten eller tagit laxermedel. 

det som hände mig när jag var liten påverkar mig idag det vill säga att det har fastnat i mitt huvud att hon kan skada mig. min mamma slår inte mig idag men hennes ord gör, men enligt henne så gör hon inget fel när hon tar mig runt armen jättehårt eller säger att hon vill jag ska dö för jag förstör famlijen, enligt min mamma kan hon eller gör aldrig fel fast hon är kurator och vet om vad barnmisshandel är. 

det jag undrar gör min mamma något fel? eller är det jag som är bara jävligt löjlig och svag och tror att hon misshandlar mig fast hon inte gör de haha? eller vad tycker ni? 

Låter som om du är arg


   
SvaraCitera

DET ÄR ETT TROLL GOTT FOLK''!


   
SvaraCitera
time
 time

FNÖ:
DET ÄR ETT TROLL GOTT FOLK''!

Ropa inte troll i onödan.


   
SvaraCitera

men om det nu var sant är väl um det sista stället att få hjälp av


   
SvaraCitera
Juna
 Juna

Blir så sjukt ledsen när jag ser såna här frågor – "säkert? Är det inte jag som överdriver nu då?" Såklart är det inte du som överdriver! Jag vet inte vad du har för sjukdom eller hur din familj är, men hon har inget rätt att påstå/antyda/säga att du och din sjukdom splittrar familjen, och du är inget monster. Det din mamma
gör är fel, och den måste vara otroligt svårt för dig – men din mamma verkar misshandla dig "mentalt", hon kanske inte slår dig eller misshandlar dig kroppsligt, men hon misshandlar dig egentligen innerst inne – dina känslor, det skulle jag nästan vilja påstå är värre... Jag som alla andra tänker uppmana dig att gå till en kurator eller liknande. Någon du litar på och kan hjälpa dig. 
Hoppas det löser sig! 
Kram Hjärta


   
SvaraCitera

Om ngn är dum mot dig:
kan bero på inlärt beteende
kan bero på sjukdom
kan bero på behovet av att förminska någon annan (det här kan kopplas ihop med sjukdom. t.ex. svartsjuka eller obehagliga känslor = psykisk ohälsa)

Ta reda på vad det är som gör att hon är så, så blir det lättare att hantera
orkar du inte eller kan du inte så försök bara undvika och vid eventuella konfrontationer, angående vrf du undviker, så berättar du hur du känner

lycka till


   
SvaraCitera

Du borde ge henne en rejäl käftsmäll 


   
SvaraCitera

enda rätta är att Slå tillbaka!  du måste ta över hennes roll och vara den dominanta och visa henne att hennes ord inte påverkar dig. Lös det med våld, skit ska skit ha..... Våld är det enda rätta!


   
SvaraCitera

din mamma är sjuk inte du..


   
SvaraCitera