Aviseringar
Rensa alla

Min pojkvän vill aldrig ha sex längre


Jag tänker att han kanske är lite nere, eftersom han ofta är trött och inte har någon sexlust. Antingen är de enskilda effekter av något eller så är den minskade sexlusten en effekt av trötthet. Prata med honom ffs!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

kontamination:

Gör det ju inte? Vad fan finns det mer att prata om? Kan inte just nu heller för han SOVER.

Jag är fan expert på detta område, har ökat min egna sexlust enormt.

1. han kan fan inte sova 12-14 timmar, inte kosntigt han e trött. Kan tyckas motsägelsefullt men man bli bara lat av att sova för mkt. Varför vill han sova så mkt förresten? Detta leder till nästa punkt.

2. Mår han bra, verkar inte som han har ett jobb, eller något att se framemot på dagarna (därav han kan sova så mkt?). Mår man inte bra och känner sig omotiverad blir man fan inte kåt.

3. För att stärka sexlusten ännu mer kan han blrja äta zink-tillskott. Finns att köpa på Life el dyl. Skitbra e det, bra för hyn också. Han kan också börja styrketräna, gör också underverk. Eller träna överhuvudtaget, även om styrketräning är särskilt bra för just kåtheten. Möjligtvis intervallträning e också grymt, intensiv som fan då.

4. Ha inte brist på något ämne o ät nyttigare.

5. Är det du som är problemet? Han kanske inte finner dig attrakiv längre? Kanske runkar han istället alltid?

Lycka till.


   
SvaraCitera

gå å o teasa honom. ingen kille kan motstå en tjej som e kåt o börjar pilla på en. hmm isf e han bög och då bör du börja med tabletterna om de hjälper dig 🙂


   
SvaraCitera