Aviseringar
Rensa alla

Misshandlad bara för att hjälpa en kompis...


Fan för sprit säger jag bara.

Sen har jag har gjort en del mer eller mindre "fega" saker själv som jag inte är särskilt stolt över men att springa ifrån en polare som blir misshandlad? Skulle aldrig ens tänka tanken. Åtminstone ringa polisen och avleda gänget är det minsta man kan göra när det kommer till sånt här.

Hoppas allt löser sig för dig i alla fall


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

undertow:

Hoppas allt löser sig för dig i alla fall

Tack [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tänkte bara uppdatera detta forum lite snabbt för dom som kanske är intresserade....

Det blev ju rättegång för CA 2 månader sen där dom 4 personer som gjort detta dömdes för samhällstjänst egentligen skulle dom få 1 och ett halvt år i fängelse men eftersom ingen av dom var över 18 fick som bara samhällstillvänt...

Det känns jätte skönt nu efter.Klart jag var orolig vad de var dom skulle gör mot mig efter men jag fick reda på att de är oerhört sällan man åker på spö igen av vanliga personer även vilken kultur dom kommer ifrån. och nu har jag skaffat nya kompisar nu när jag bytte skola och jag kan gå med huvudet högt och vara stolt 😀

Jag uppmuntrar självklart folk som är osäkra på att göra en anmälan eller gå i rättegång. jag vet att de vrider och vänder sig i magen innan men bara du har familj och nån riktig vän där funkar de de har ju jag just nu bevisat att en mot 4 kan funka om man bara står på sig.


   
SvaraCitera
Jimpen

Vilken jävla kärring som inte ens backar upp dig på rättegången efter du hjälpt han, du är en stark person ska du veta som vågar gå imot dom jävlarna själv.


   
SvaraCitera

Bylund_Bylund:

Misshandlad bara för att hjälpa en kompis...

Kanske inte bör kommentera men aja.. Citerar din rubrik med:
Jag hatar när sådant händer.


   
SvaraCitera
Jinbu

SaltaKätzchen:

De där farliga kriminella invandrar gängen som finns överallt nu för tiden, bara går omkring och misshandlar folk, och slutar inte ens när offret ligger på marken, de är helt sjuka, ut med dem. 🙁

Även svenskar misshandlar utlänningar och sparkar när de ligger på marken..

Men iallafall det var modigt gjort av dig som hjälpte din kompis därifrån
det viktigaste är att ni inte blev alldeles för allvarligt skadade och att båda ni lever fortfarande [smile]

Men jävligt tråkigt att de inte ställer upp och vittnar![mad]


   
SvaraCitera

lilleman29:

shit va hemskt det låter


   
SvaraCitera

Jinbu:

Även svenskar misshandlar utlänningar och sparkar när de ligger på marken..

Ja, grupper av svenskar som fötts efter 70-talet eller något har nog redan blivit invandrar-vålds-kulturiserade tyvär. 🙁


   
SvaraCitera
Woho
 Woho

Bylund_Bylund:

INGEN som vill vittna

Jävla pussys[n]


   
SvaraCitera
kiesha

Alltså de är väl så att dom förmodligen kommer att tro ganska mycket på dig eftersom du blev misshandlad och det vet dom om och du hamnade på sjukhus. Men du har btw väldigt fega och idiotiska kompisar som inte kan ställa upp för dig när du ställde upp för honom. De va starkt gjort att du la dig i bråket och tog slagen istället.
Försök övertala din kompis att vittna, annars behöver du inte vara kompis med han längre så ser du ju efter rättegången om de går vägen.


   
SvaraCitera

det där var sjukt modigt av dig att hjälpa till när ingen annan gjorde det[smile]. Fan asså att dinna så kllade "kompisar" fega ur både på att vittna OCH att dom bara sprang därifrån dom jävlarna[mad][mad]. Skaffa nya...[mad] och så undrar man ju lite, hur stora e skadorna?


   
SvaraCitera

va hemskt! [sad]
och dina kompisar... [confused]


   
SvaraCitera

doceflor:

och dina kompisar...

du menar väl: och dina "kompisar"...[confused]
ifall du frågar mig är det där INTE kompisar, bara ett gäng skrämda fegisar...


   
SvaraCitera