Aviseringar
Rensa alla

Misstanke av Diabetes. (Hasch i blodet) HJÄLP


ibiss

Diabetes är inte att leka med[no-no]
Min kompis "fick" (den bröt ut då) diabetes när hon var liten, typ när hon var på semester i typ spanien elr italien. Hon höll på att dö, men det gick ju bra sen.

Så vänta inte! Gå och kolla Direkt!


   
SvaraCitera

Jag har diabetes typ 1, och varje sekund du har högt blodsocker (över 10,0) så skadas kroppen. Högt blodsocker under en längre tid försvagar blodkärlen (har jag för mig), skadar synen, ökar risken för blodproppar och det kan leda till amputation.


   
SvaraCitera

Abosaq:

Är diabetes farligt förresten?

[confused] eee man kan få känning om man nu inte sköter sig[no-no] Men det brukar bara vara om det är alvarlig diabetes tror jag.[crazy] Juste sköter du dig inte o hamnar i skänning så får du en spruta i benet! Inte kul för den som ger den lovar, Fick en smäl på käften förgången jag försökte[cry]


   
SvaraCitera

Om du nu har diabetes ska du nog kolla upp de rätt fort,syraförgiftning är inget kul och är livsfarligt för diabetiker...Jag vet de hamnade på intensiven en gång,hade jag kommit in bara några timmar senare hade jag inte varit vid medvetande och så...Kunde ha dött.


   
SvaraCitera
Hampie

skoj bruden:

Om du nu har diabetes ska du nog kolla upp de rätt fort,syraförgiftning är inget kul och är livsfarligt för diabetiker..

Hade personen haft diabetes hade den varit död vid det här laget då det gått tre kvartal sedan tråden startades.

Necro, thus, låst.


   
SvaraCitera
Hampie

Tråden låst


   
SvaraCitera