Aviseringar
Rensa alla

Modansökan: Knegaren


Ämnesstartare

Vad är era åsikter?


Hej André! Tänkte bara höra med dig, jag har ju varit väldigt aktiv kanske forumets mest aktiva användare det här året, jag har gjort mig känd och tänkte därför höra om jag kunde bli mod här.

Jag vet vad du tänker. "Vad kan du tillföra och varför ska du bli mod?"

Som sagt, hög aktivitet, dessutom behöver vi ordning och rättvisa här på forumet, jag står för dessa ting och tänker givetvis göra allt för att forumet ska bli städar och rättvist.

Alla mina drag gör jag endast för forumet.


Fick även följande PM av sicilianmind:
Hej André. Knegaren vill så gärna bli moderator pga han vet att han skulle vara en bra här på UM. Jag också för den delen. Han har varit medlem här i 6 år och är alltid tillgänlig. Både på internet och IRL. Hade betytt allt om du gav honom en chans att visa sig. Tack på förhand / Miranda


   
Citera
Ämnesstartare

Jag säger nej.

Vare sig han trollat eller inte (har haft kontakt med en som känner honom lite så hans åsikter tar han tydligen till överdrift) så ser jag inte hur en person med så taskig kvinnosyn skulle bli moderator.

Hade han spelat sina kort rätt från början så hade jag kanske tyckt annorlunda men i detta läget: Nej


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag ser hellre Ganon som moderator. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag kan nog inte ge min åsikt kring Knegaren som moderator rättvist. Han har betett sig för jävligt mot mig och andra till och från så jag kan inte se något annat.

Så jag backar från detta.


   
SvaraCitera

Säger också nej. Har aldrig haft särskilt mycket med honom att göra i forumet, men den påstådda trollningen som inte verkade stämma, samt den uppfattning jag fick av honom då vi träffades IRL är vad som får mig att ställa mig negativ till förslaget.

Knegaren verkade ganska harmlös och det var tydligt att han ville folk väl på sitt sätt osv (han var inte bråkig och gick inte in för att medvetet vara otrevlig eller så), men han verkade vara ovillig/ha svårt för att sätta sig in i hur andra människor tänker. Jag hade ett par diskussioner med honom och hans medhavda kompis under den träffen. Kompisen och jag hade ett utmärkt intellektuellt utbyte men Knegaren hängde knappt med överhuvudtaget, och detta var innan han blev särskilt full. Det var mycket upprepningar och en vilja att enbart föra fram den egna åsikten utan att kunna/vilja ta till sig vinklingar eller andra sätt att se.
När det senare blev lite bråkigt måste jag dock säga att Knegaren agerade god social diplomat och lyckades lugna läget.

Jag tyckte även att det var aningen motbjudande att han så villigt frånsade sig sin integritet och sade sig hellre vilja ha uppmärksamhet och bli "känd", än att "vara sig själv" som jag tror han uttryckte det. Och han ville få det till att så beter sig alla människor om de får chansen, vilket jag givetvis inte höll med om.

Summering/TL;DR: Jag tror att Knegaren i största allmänhet är för osäker som person samt dålig debattör för att bli en bra mod. Jag tycker dessutom inte att längden på medlemskapet, eller hur mycket det skulle betyda för någon personligen, bör spela in på huruvida man blir mod eller inte, även om tanken är god.

Har f.ö inte heller jättestort förtroende för vad Sicilianmind säger i det här fallet. Hon verkar förhållande vid smart och trevlig osv, men är en i min åsikt dålig människokännare.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Miceparade: dålig debattör

Är detta ett måste för oss menar du?
Jag tycker att jag är urusel på detta i många frågor.

Miceparade: Har f.ö inte heller jättestort förtroende för vad Sicilianmind säger i det här fallet. Hon verkar förhållande vid smart och trevlig osv, men är en i min åsikt dålig människokännare.

Handlar nog mer om att hon och Knegaren PMat ett bra tag och att han då förmodligen sagt till henne att han ska ansöka så att hon gärna får lägga in ett gott ord då hon är bättre ansedd än vad han är.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Xisco: Är detta ett måste för oss menar du?

Nej men att svara samma sak om och om igen och typ, "det är så" eller "du är blablabla" på bra, varierande argument är väl inget en moderator skulle göra.

Är det någon som kan se en positiv reaktion hos övriga medlemmar om Knegaren skulle bli moderator?


   
SvaraCitera

Xisco: Är detta ett måste för oss menar du?
Jag tycker att jag är urusel på detta i många frågor.

Jag tycker det är bra att kunna förklara varför man gör och tycker det man gör och tycker, definitivt. Det gäller även de gånger man inte behöver uttala dem. Förmågan att kunna försvara, förklara eller till och med ifrågasätta sin ståndpunkt även för sig själv tycker jag är viktig.
Men, Xisco, du har säkert andra goda egenskaper! Typ.. uhm.. ... hmmm... Shockerad

(Nej men seriöst, personligen tycker jag att dina främsta egenskaper ligger i att enkelt kunna ta ganska svåra beslut och i allmänhet agera moralkompass åt oss andra vilsna själar Rodnar Alla kan ju inte vara bra på allt, eller? Är väl därför vi är ett team!)


   
SvaraCitera

Xisco: Handlar nog mer om att hon och Knegaren PMat ett bra tag och att han då förmodligen sagt till henne att han ska ansöka så att hon gärna får lägga in ett gott ord då hon är bättre ansedd än vad han är.

Är medveten om detta, och förstod att så var fallet. Men väljer också att anta att hon verkligen tycker det hon skriver, varför jag ville påpeka att jag inte håller med henne och anledningen till det är för att hon är en dålig människokännare. Fast jag kanske borde sagt dåligt omdömme istället.. Hm. Jag tycker alltså att hon har dåligt omdömme, om hon tycker att Knegaren ska vara mod, det är allt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Håller med övriga.


   
SvaraCitera
time
 time

Säger nej. Tvärnej. Dessutom är jag osäker på hela hans presentation av sig själv - sedan Fingerprints och Mice kom med i modkåren har nivån av "städat och rättvist" gått upp ännu ett par steg, vad är det han hade tänkt ändra på riktigt?

Det är väl mest min magkänsla jag går på då. Har inte haft så mycket personlig kontakt med honom per se. Däremot har jag haft lite att göra med sicilianmind och tvärvänt där också, så att hon rekommenderar honom personligen sätter väl bara extra tyngd på mitt orosmoln.


   
SvaraCitera

jag säger med nej.
det här är som idolaudition


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

qazedctgb: det här är som idolaudition

Haha verkligen.

timeisrunningout: - sedan Fingerprints och Mice kom med i modkåren har nivån av "städat och rättvist" gått upp ännu ett par steg

Rodnar "With great power comes great responsibility"


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Då är vi överens. Blir ett stort NEJ till Knegaren.


   
SvaraCitera
time
 time

Skönt att höra. Kom precis ihåg att jag visst haft med honom att göra (Fingerprints och jag diskuterade feminism med honom tidigare i somras i en tråd när vi hängde tillsammans i Stockholm. Helt vidrig syn på kvinnor. Tror jag tänkte på någon annan innan jag kopplade).


   
SvaraCitera