Aviseringar
Rensa alla

MODE: Sommarens mode för kvinnor


Ämnesstartare

Sommaren 2011 är snart här och vi på Ungdomar.se tipsar därför dig om sommarens trender och hur du som ung kvinna kan klä dig under de heta månaderna.

Blått
Blått, blått, blått! I sommar ska vi frossa i den här färgen. Ha på dig blått från topp till tå eller lager på lager. Kör på samma färgton på alla plagg eller i olika nyanser. Kombinera med accessoarer i guld och silver. Bryt av med en väska och skor i neutrala färger så som beige, grått eller vitt.

Romantiskt
Den romantiska stilen hör sommaren till och kombineras ofta ihop med den marina stilen. Tänk dig en promenad längs havet med pojkvännen eller en dejt på en park. Virkade plagg är hett i sommar och hör till den romantiska stilen. Ha på dig en virkad klänning och kombinera det med somriga och lätta kilklackar, vågigt hår och en blomma i håret.

Läder och mocka
I vår och sommar är det trendigt med diverse plagg i läder och mocka. Hos de flesta budgetkedjorna finner du så väl shorts som jackor i de här materialen. Den här stilen passar både dig som är ”rockig” men även för dig som är ”romantisk”. Kör på ett par ljusa mockashorts med ett instoppat färgglatt linne och flätat bälte. Du kan även bryta av den flickiga sommarklänningen med en tuff skinnjacka.

Vitt
På sommaren är vitt alltid ett säkert kort. I år kommer H&M att släppa en kollektion, med enbart vita plagg i olika nyanser, som är tillverkade av miljövänligare material. Där finner du såväl kavajer som virkade shorts och klänningar. Conscious Collection släpps i april. Även andra klädaffärer kommer att satsa på den vita trenden, så håll ögonen öppna.

Blommigt
Blommigt hör till sommaren och är fint på alla plagg. I vår och sommar syns blommor i alla färger och former på allt från blusar till skor.

Titta igenom kollagen som jag har satt ihop och få inspiration för sommaren som snart är här!

accessories.jpg

Bikinis.jpg

Conscious collection.jpg

bikbok.jpg

Gina Tricot.jpg


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

Angelica Capitao:

Blått, blått blått!

Du har missat ett komma.

Angelica Capitao:

Kör på samma färg på alla plagg eller i olika nyanser

Kör på samma färgton på alla plagg eller i olika nyanser.

Angelica Capitao:

neutrala färger så som beige, grå och vitt.

så som beige, grått eller vitt.

Angelica Capitao:

stilen hör till sommaren

Föreslår: "stilen hör sommaren till". Det blir snyggare.

Angelica Capitao:

eller en dejt på Slottsskogen.

Du kanske ska byta ut Slottsskogen mot "en park" så att folk som inte är från Göteborg förstår.

Angelica Capitao:

I de flesta budgetkedjorna

Hos de flesta

Angelica Capitao:

ett par ljus mockashorts

ljusa

Angelica Capitao:

är alltid vitt ett säkert

är vitt alltid ett säkert

Angelica Capitao:

I år kommer H&M att släppa en kollektion, med enbart vita plagg i olika nyanser, som är tillverkade av grönare material.

Jag antar att materialen är "gröna" som i miljövänliga? Skriv det isåfall så blir det inga missförstånd eftersom du pratar om färger.

Angelica Capitao:

I artikeln finns kollage som jag har satt ihop. Tre stycken är med plagg från klädkedjor och två stycken är med bikinis och accessoarer. Titta igenom de och få inspiration för sommaren som snart är här!

Du kan ta bort de två första meningarna helt eftersom de inte tillför något. Det är ju sånt man ser själv. Skriv istället: "Titta igenom kollagen och få inspiration....".

Svinbra att den här blev klar tillslut Angelica! [y] Jag gillar att den är enkel och väldigt bra. Grymt bra med kollagen som är snygga och informativa! [y]

Du behöver dock en ingress. Skriv något om sommaren och att den snart är här och att Ungdomar.se därför tipsar om hur du som ung kvinna kan klä dig under de heta månaderna.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fixat! Lägger in den i systemet nu.


   
SvaraCitera

Angelica Capitao:

Den romantiska stilen

jag tycker det är så knasigt att man använder ordet romantiska för en stil, som om saker kan vara romantiska. Och man fattar typ aldrig vad som menas med det, känns som en sån där typisk grej som man bara hittat på för att kunna slänga in allt som inte är något annat i. I alla fall, kan inte du, som verkar veta, bara en gång för alla förklara för nötter som mig va fan man menar med det egentligen [crazy]

Angelica Capitao:

havet med pojkvännen

Det är kanske bara jag, men jag har lite (eller extremt) svårt för när man skriver bara pojkvän eller bara flickvän när man syftar på en partner, alltså när man liksom tar för givet att alla i hela världen är heterosexuella typ. Blir så irriterad på sånt, så kände att jag var tvungen att poängtera det. Men kanske är det bara jag som tänker så men jag tycker att man kan byta ut pojkvän mot typ partner eller något sådant ord, helt enkelt för att inte utesluta någon, för att alla är lika värda och allt sånt där.

Som André säger, enkelt och snyggt! [y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Amy Karlsson:

svårt för när man skriver bara pojkvän eller bara flickvän när man syftar på en partner, alltså när man liksom tar för givet att alla i hela världen är heterosexuella typ.

SVINBRA poäng. Det är precis sådana saker vi ska uppmärksamma och vara noga med! [y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Amy Karlsson:

förklara för nötter som mig va fan man menar med det egentligen [crazy]

Först och främst är följande vad jag, personligen, anser som en "romantisk stil". Femenina kläder. Jag tänker på virkade plagg, volanger, rosa, det oskuldsfulla vita, blommigt, spets. Det är en väldigt bred stil.

Den här bilden representerar den romantiska stilen väldigt bra:

Amy Karlsson:

Det är kanske bara jag

Jag tänkte också på det när jag skrev texten, men tänkte att jag skulle se om någon av er hade en åsikt om vad jag skulle skriva. Men jag ändrar det till partner nu.


   
SvaraCitera

Angelica Capitao:

Jag tänker på virkade plagg, volanger, rosa, det oskuldsfulla vita, blommigt, spets.

Aha, nu känns mina frågetecken lite mer utreda [smile]

Angelica Capitao:

Jag tänkte också på det när jag skrev texten, men tänkte att jag skulle se om någon av er hade en åsikt om vad jag skulle skriva. Men jag ändrar det till partner nu.

Härligt att du också tänker så. Svinbra!


   
SvaraCitera

Angelica Capitao:

dejt på en park

nu när du ändrade till park blir det ju i istället för på.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Uppe!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst


   
SvaraCitera